نخووووووووووون 😬😂 بهخرهمیگنازیکتا سه بشمار؛خرهمیگه:١...٢..٣...!سلامتیاوناییکهشماردن..😂🥀🖤 عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂 درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
لازم نیس برای به روز بودن کلی ارایش غلیظ کنی ک صورتتو فیک نشون بده
یه مرطوب کننده،ضدافتاب،یه ریمل سبک و یه رژ ملایم
همین کافیه و کلی به صورتت روح میده
نخووووووووووون 😬😂 بهخرهمیگنازیکتا سه بشمار؛خرهمیگه:١...٢..٣...!سلامتیاوناییکهشماردن..😂🥀🖤 عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂 درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
اگه خیلی از آرایش خوشت نمیاد لازم نیست آنچنانی باشه یه ضد افتاب رنگی که هم از پوستت محافظت میکنه و هم کرم ارایشی محسوب میشه بزن مثل ژیناژن یا لافارر با یه ریمل و رژ تمام.
موهاتم یه مدل قشنگ بزن مثلا یا نیم وری بزن یا اگه فرق میزنی با این کشای چهل گیس ببند گربه ای میشه خیلی خوشکله
. مدلش بده جلوی موهاتو یه فرم بده یه کوچیک حالت بده سشوار کن. پشت شال روسری خشگل بشه
. موهاتم درست کنی کلی قیافت تغییر میکنه. آرایشم نکردی نکردی. منم صورتم مثه تو سفیده و بدون لک اصلا آرایش نمیکنم یه رژ فقط میزنم برای اینکه صورتم کلا یه دست و بی رنگ نباشه. موهامو همش مدل میدم جلو موهام مدل داره همش. ب خودم میرسم.