2777
2789
عنوان

میتونه بخاطر سنس باشه ۲۱ سالشه یا بخاطر دوری راه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 73 پست
بله قبلا برقکار بود الان سربازه 

پس شغل ثابتی هم نداره... بیشتر فکر کنید ... ضمنا شنیدید که میگن جنگ اول بهتر از صلح آخر هست... قراری بزارید و تمام مشکلات رو روی کاغذ بیارید، بهش فرصت یک ماهه بدید که خودشو تغییر بده وگرنه ولش می کنید... دست بزارید روی همون کارایی که داغونتون می‌کنه ، مثلاً بگید من آهنگ پیشواز دوست دارم بزارم و اگه مخالفی کات کنیم. روی نظراتتون پافشاری کنید و سعی کنید اون فرد توی مشت شما باشه، نه اینکه شما دنبالش باشید..‌. قاعدتاً اون اگه عاشق شما باشه ، باید مطابق نظر شما اخلاق های گندش رو بزاره کنار و اون همش دنبال شما باشه... اما احساس میکنم در حال حاضر برعکسه ... شما همش دنبال اون هستید و اون طاقچه بالا میزاره و هر روز محدودترتون می‌کنه... 

منم نامزدم اما قصد بهم زدنش رو دارم من نامزدم ب پوششم کاری نداره ینی لخت هم باشم چیزی نمیگه ولی فقط ...

پس نامزد من افراطی تره 

بهش بگم بیرون میخوام رژ بزنم عصابش خورد میشه دعوام میکنه 

ولی خب بیرون خیلی خیلی خیلی کم اجاره بده برم با دوستام اونم یکساعته ولی اصلا زنگ نمیزنه بگه چی پوشیدی چیکار کردی نکردی فقط میگه مواظب خودت باش حجابتم رعایت کن زود برگرد

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس شغل ثابتی هم نداره... بیشتر فکر کنید ... ضمنا شنیدید که میگن جنگ اول بهتر از صلح آخر هست... قراری ...

والا اون بیشتر خداییش دنبال منه بعد خیلی خوبیهای دیگه ام داره ولی ی بديش همینه ک من خواستم کمک بگیرم ببینم خوب میشه

اولا باهم داشتیم بعد گفت پاک کن خودشم پاک کرده بود  بعد پریشب گفتم بیا نصب کنیم تصویری اونجا ب ...

چکش میکنی ببین چقدر ت روبیکا انلاین اینا اخه 

روبیکا الان شده مر کز رل زدن اینا 

کاربری دست دونفر البته جفتشون خل و دیونه یکی یدونه 😂❤🥺
پس نامزد من افراطی تره  بهش بگم بیرون میخوام رژ بزنم عصابش خورد میشه دعوام میکنه  ولی خب ...

ب خودتم بستگی داره شاید تو از حجاب و‌این چیزا خوشت بیاد برات عادی باشه اما من خیلی بدم میاد کسی ب پوششم کار داشته باشه 

دقیقا حرفتون درسته موندم چی بگم🌹

اگه رابطه تون خیابونی شروع شده... راحت بگم که فایده ای ندارد.. چون چند وقت بعد ازدواج یک فکری توی سر این افراد خشکه مقدس میفته که وقتی این دختر به من به راحتی پا داد، نکنه الآنم با شخص دیگری در ارتباط باشه... بعد کنترل کردنش شروع میشه... بعد تهمت های الکی میزنه... و در نهایت محدود کردن و تا مرز نابودی طرف پیش می‌ره... یک نکته هم مدنظرتون باشه، اکثر افراد خشکه مقدس، خودشون به اعتقاداتشون عمل نمی کنن، یعنی خودشون رو اکثر اوقات استثنا میکنن. مثلا ممکنه ایشون در عین اینکه شما رو از بیرون رفتن با دوستاتون محروم میکنه، خودش بعضاً با دوستاش حتی دختر دیگه بیرون بره..‌

عزیزم تازه میگی ازچه نظر به درد نمیخوذه؟؟  با تو مثل یک برده رفتار میکنه تو یک انسانی و خوب و ...

بخدا عزیزم خودشم میدونه من اهل خیانت نیستم و اینا ولی نمیدونم چرا انقد حساس شده 

من گفتم بزرگتر بشه کم کم از یادش میره این گیرا نظر شماهم همینه؟

چکش میکنی ببین چقدر ت روبیکا انلاین اینا اخه  روبیکا الان شده مر کز رل زدن اینا

اره چک میکنم با گوشی مامانم یکی دوبار بیشتر آنلاین نمیشه اصلا 

ب خودتم بستگی داره شاید تو از حجاب و‌این چیزا خوشت بیاد برات عادی باشه اما من خیلی بدم میاد کسی ب پو ...

اره عزیز من خودم رعایت میکنم ولی خداییش خوبیهای دیگرم داره

من ۲۰ اون ۲۱

خب شما هنوز سنت خیلی کمه... البته اونم بچه هست و ممکنه چند سال دیگه به راحتی ولت کنه و بگه عشق بچگونه بود.. حتما به یک مشاور مراجعه کن و با نامزدت هم خط و نشون بکش... قاعدتاً عشق در این سن ، فقط از خیابون شروع میشه و دوامی نداره... تا دیر نشده یک تحقیق هم از نامزدت بکن، مسلما گذشته خاصی داشته که اینقدر غیر معقول رفتار می‌کنه...یک نکته هم یادت باشه، شما هنوز اول راهی... بخاطر یک فکر مریض خودتو نابود نکن...

اره چک میکنم با گوشی مامانم یکی دوبار بیشتر آنلاین نمیشه اصلا 

خب عزیزم دیگ نیدونم بیشن فکر کن 

بیبن میتونی کنار بیای 

بیین دوست داری هرچی اون امر نهی کرد ت انجام بدی 

حتی بدتر از این هم بسنج ت نمیدونی چند سال دیگه چ اتفاقی میفته 

شاید ازاینی ک هست بدتر بشه 

شاید تغییر نکنه 

شایدم خوب تر بشه

ولی نظر من میخوای اینکه الکی عمرت پای کسی نده ک بهت شک داره 

اینا دوست داشتن نیست 

دوست داشتن ب اینه ک نزاری طرف ناراحت بشه 

ن اینکه بدتر با کارت ناراحتش کنی عذابش بدی 

کاربری دست دونفر البته جفتشون خل و دیونه یکی یدونه 😂❤🥺

عزیزم‌چیزی که من متوجه شدم ماها هر چی میگیم شما بازم‌میخای بگی بخاطر سنش یا دوری!!!

انگار نمیخای واقعیت رو ببینی. فقط بخاطر اینکه نامزدت باید بهت بگه چی بپوش چی نپوش کجا برو کی برو کی بیا. چی نصب کن چی نصب نکن!!؟؟ شما خودت احساس نمیکنی به شعورت توهین‌میشه!؟؟ شما این‌حق رو داری واسه اون این‌همه محدودیت بزاری؟!! 

شدیدا پیشنهاد میدم‌با مشاور در میون‌بزار یا دوتایی برین.

میشه یکم از امتیازایی که داره و خوبی هایی که داره هم بگی برامون!