2777
2789
عنوان

میتونه بخاطر سنس باشه ۲۱ سالشه یا بخاطر دوری راه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 73 پست
نمیدونم بخدا.ولی ماهم موقعی عقد کردیم من ۱۷ سالم بود اون ۲۰.سنش که بالاتر رفت ازهمه نظر بهتر شد.وبخا ...

والا عزیزم منم ۱۷ بودم نشون شدم نمیدونم چرا اینجوریه حتی ببخشید دوست نداره اهنگ پیشواز بزارم رو گوشیم 

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

اخه عزیزم چجوری یهو پارانوئید گرفت آخه برای خواهرش تعریف کردم ب من این گیرا رو میده تعجب کرد  ...

شما میگی قبلا هم حساس بوده شاید نمیخواسته اخلاقش رو نشون بده تا قبول کنی در هرصورت با اخلاق و رفتار الانش زندگی برات جهنم میشه میشی یه زندانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شغلی داره ؟؟؟ بعد اینکه از طریق دوستی خیابونی با هم آشنا شدید؟ به این نکته هم فکر کن که ایشون آیا می ...

بله قبلا برقکار بود الان سربازه 

شما میگی قبلا هم حساس بوده شاید نمیخواسته اخلاقش رو نشون بده تا قبول کنی در هرصورت با اخلاق و رفتار ...

قبلا خیلی کم مثلا رو مانتوم و عکسم ولی الان حتی میگه باید همه جا چادر سرت باشه خداروشکر از قبلش بهتره شده اولا بهش گفتم چادر نداشتم یجا زنگ زد انقد دعوا کرد الان نمیدونم دیگه چی میشه چون تو اون موقعیت قرار نگرفتم ولی گفته باید چادری باشی 

والا عزیزم منم ۱۷ بودم نشون شدم نمیدونم چرا اینجوریه حتی ببخشید دوست نداره اهنگ پیشواز بزارم رو گوشی ...

کی سربازیش تموم میشه.اگه حدود ۶ ماه بعد از سربازی که حداقل نزدیک هم هستین بازم در این حد حساس بود‌یه فکر جدی بکن. ممکنه جداییتون خیلی بهش آسیب بزنه وببینید بفکر خودکشی بیوفته.ولی من میگم خیلی دوست داره ودوره ازت فشار روشه.بعدا خوب میشه.

البته اون موقه ها بی اعتماد بود بهم الان واس همین گیر نمیده میگه دیگه بزرگ شدی پخته شدی

اخیییی عزیزم پایدار باشید الهی♥️

واقعا نمیدونم چیکار کنم چون اصلا خانوادش اینجوری نیستن خیلی عادی حتی مامانش ب مامانم گفت نسبت ب ما ا ...

افراد بر اساس اعمال خودشون قضاوت میشن نه گفته اطرافیانشون .. شما قراره با این آقا زندگی مشترک تشکیل بدید نه با مادر ایشون... دوستان زیادی داشتم که با این تصور که بعداً بهتر میشه ازدواج کردند و زیر شش ماه جدا شدند و کارشون هم به روانپزشک کشیده..‌‌یک نکته رو هم بگم که به محض مخالفت با این افراد ، کلا میندازنت دور و فوق العاده بی وفا هستند... چون فقط اعتقادات احمقانه خودشون براشون اهمیت داره... دین اسلام اصلا این گونه اعتقادات رو نمی پسنده ، ولی این افراد فقط حرف خودشونو قبول دارند... 

کی سربازیش تموم میشه.اگه حدود ۶ ماه بعد از سربازی که حداقل نزدیک هم هستین بازم در این حد حساس بود‌یه ...

دو ماه دیگه سربازی تمومه هنوزم همونقدر حساسه روم

قبلا خیلی کم مثلا رو مانتوم و عکسم ولی الان حتی میگه باید همه جا چادر سرت باشه خداروشکر از قبلش بهتر ...

به هر حال خیلی مراقب خودت باش از رو احساسات تصمیم نگیر ک چند سال دیگه پشیمون میشی من چون خودم تجربش رو دارم بهت اصرار میکنم ک ازدواج نکنی با کسی ک شکاکه

افراد بر اساس اعمال خودشون قضاوت میشن نه گفته اطرافیانشون .. شما قراره با این آقا زندگی مشترک تشکیل ...

دقیقا حرفتون درسته موندم چی بگم🌹

به هر حال خیلی مراقب خودت باش از رو احساسات تصمیم نگیر ک چند سال دیگه پشیمون میشی من چون خودم تجربش ...

اخی شماهم با کسی الان در رابطه هستید ک شکاکه؟مثل نامزد منه یا کمتر؟

بببخشید اینو میگم خودش معلوم نیست چیکار میکنه ک ب ت گیر میده فکر میکنه ت هم مثل اونی  بازم نمی ...

ن اتفاقا خودش چشماش پاکه حتی بهش گفتم از مخاطبینت عکس بلع این و بده اون و بده همرو انجام میده 

نمیدونم بخدا میگه دوست ندارم توش باسی میگه تو وات باش یا تل و اینستا 

اخی شماهم با کسی الان در رابطه هستید ک شکاکه؟مثل نامزد منه یا کمتر؟

منم نامزدم اما قصد بهم زدنش رو دارم من نامزدم ب پوششم کاری نداره ینی لخت هم باشم چیزی نمیگه ولی فقط باید باخودش باشم ی زندانیم انگار هیجا اجازه ندارم تنها برم هیچ برنامه ای رو گوشی ندارم جز واتساپ و خیلی چیزای دیگه 

خودش روبیکا داره 🤔

اولا باهم داشتیم بعد گفت پاک کن خودشم پاک کرده بود 

بعد پریشب گفتم بیا نصب کنیم تصویری اونجا بهتره گذاشت نصب کنم خودشم نصب کرد بعد دید تصویر قشنگ بالا نمیاد بهم گفت میری پاک میکنیا ک دعوامون شد از آخر پاک کردم ولی خودش داره