2777
2789

سلام دوستان من هنوز عقد نکردم در حد نشون هستیم سه ساله نامزدیم نامزدم خیلی حساسیت نشون میده بهم مثلا ب عکس پروفایلم گیر میده نباید بزارم چادر باید سر کنم بیرون اصلا اجازه نمیده برم  مگر اینکه با پدر مادرم باشم با دوستان خیلی کم پیش میاد بزاره اونم فوقش ۲ درصد ارایش نمیزاره کنم اصلا تو بیرون یک کرم پودر ساده بزنم کمی مشخص باشه میگه حتما باید پاک کنی با پسرای فامیل حق صحبت کردن ندارم مگر اینکه سلام بدم بخوام شوخی کنم عصابش خورد میشه دعوا راه میندازه  یک روز کلاس زبان بودم ایشون از سربازی تماس گرفت بعد گفت کجایی گفتم دارم میرم خونه از کلاس برگشتم با ی لحنی گفت گوشی بردی گفتم آره چطور قاطی کرد ببری و فلان ... فحاشی کرد و گفت تو زنمی دیگه نمیخوام ببری تا اینکه با گوشی ساده راضیه و اینکه میگه قسم بخور بیرون نری باید از خودم اجازه بگیری  حتی ب لاک و آهنگ پیشواز گیر میده میگه نباید انجام بدی من ببخشید زیاد حرف میزنم بهش گفتم  ک من ی چند تا عکس گرفتم برات اونم تو جاده  با مامانم و دختر داییم بودیم من چادرو در اوردم قسم خوردم کسی نبود عصبی شد گفت  تو با این کارات عصاب  منو ... میکنی و غر زد بهم و گفت جادر اجباریه و راهمون از هم دوره بنظرتون طبیعیه هنوز عقد نکردیم قبلش با هم دوست بودیم اینجوری نبود گیر بودا ولی دیگه نه تا این حد خواهش میکنم راهنمایی کنید چه خانوما چ آقایون این رفتارش درست میشه یا بدتر به گفته ی خودش زن قانونی بشم بدتر میشه قسم خورده و میگه روت خیلی حساسم الان خداروشکر ب تلگرام و واتساب کاری نداره و اینستا گذاشته نصب کنم اونم فقط فالور دختر چک میکنه اینستامو گاهی اوقات 

امشب بهش گفتم میزاری برم پیش دوستم بعد از سه سال میخاستیم بریم بیرون گفت ن حسش نی بگو بیاد خونتون گفتم میخایم بریم بیرون اونم بعد از سه سال گفت باشه بخاطر اینکه سه سال باهاش نرفتی بیرون اونم یکساعت اجازه داد گفت قسم بخور زود بری بیایی حجابتم رعایت کن همین 

امکان داره بخاطر سنش جوگیری باشه آخه اولا اینطور نبود خواهش میکنم کمکم کنید چون خیلی دوسش دارم

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

هم سنش کمه و به ثبات عاطفی نرسیده هم بدرد زندگی نمیخوره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم سنش کمه و به ثبات عاطفی نرسیده هم بدرد زندگی نمیخوره

از چ نظر عزیزم بدرد نمیخوره یعنی بهتر نمیشه یکم بگذره؟آخه ۵ سال دیگه عقد میکنیم 

یکبار دیگ ام این تاپیک رو زده بودی‌و‌یادمه همه گفتن خودتو‌نجات بده و‌ولش کن هنوزم میای میگی

اخه خیلی دوسش دارم یکی گفت احتمالا بخاطر سنشه دو دل شدم

عزیزم یسوال تو پیامهات اول گفتی راضی شده به یه گوشی ساده داشته باشی و بعد آخر پیام میگی راضی شده وات و اینستا و تل نصب کنی 😐

من نمیفهمم جریانو 

درجواب ابلهان آنقدر خاموش نمانید که بگویند😌دیدید؟ حرف حساب جواب ندارد !
از چ نظر عزیزم بدرد نمیخوره یعنی بهتر نمیشه یکم بگذره؟آخه ۵ سال دیگه عقد میکنیم 

چون اگر شکاکه و مرد سالار تا آخر همین میمونه نه بهتر نمیشه آدما قبل ازدواج بهترین ورژن خودشونو نشون میدن بعد ازدواج صفات بدشون رو میشه.ایشون از الان صفاتشو داره نشون میده

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
دیوانه ای خواسته باشی باهاش زندگی کنی همین میتونم بگم

یعنی بخاطر سن بلوغ نمیتونه باشه؟

ن کاری به سن نداره نامزد منم ۳۴ سالشه ۸ ساله باهمیم ینی خون منو تو شیشه کرده بود یبار سرقرار ی کم ریمل زده بودم جنگ بپا کرد شب خاستگاری حتی یه کرم ساده هم نذاشت بزنم چادر باید سرم باشه کلا همه جوره گیر بود تااینکه یه سالی هس دیگ گیر نمیده چون بهم نرسیدیم یبار با پسرعموم حرف زدم خاستگارم بوده.وقتی فهمید بهم گفت اگ عقدم بودی سرتو میبریدم😐😐 

منم همون دختری که توومسیر مشکلات دست و پاهام تاول زدن قلبم زخمی مغزم ردی ...ولی ادامه میدم با قدرت🍭🥀زندگی کردن تو جهنمی که برات درست کردن....😏یک روز من سکوت خاهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم دیر شدن را خاهی فهمید!!!دلم در دست او گیراست خودم از دست او دلگیر عجب دنیای بی رحمی دلم گیراست و دلگیرم...چشمام میدید اما قلبم باورنمیکرد...چیزی که قراره دشمنت نفهمه به دوستت نگو!! اونی که میگفت دل نبند تهش تلخیه خودش دلبسته ترین ادم شهر شد...یادتون رفت یاد من موند مرور حرکتاتون شد کارهرروز...سعی کنید تا ۱۲ شب خابتون ببره اگه ۱۲ به بعد بیدار بمونید خیلی خاطرات بد و مشکلات ازرده خاطرتون مییکنه ادم شبا مظلوم تر میشه جوری مغزم رد میده که باورم نمیشه توی روز اون همه قوی ام.نمیدونم پس کی قراره سرنوشت میخاد اون روی خوب زندگی رو بهمون نشون بده.چگونه میتوان به تاول های پا گفت مسیر طی شده اشتباه بوده...یه روز کسیو ک ترس از دست دادنشو داشتی خودت قیچیش میکنی...ینی میشه روز خوب منم برسه.خاهر قشنگم بخاطرت ازجونمم میگذرم واسه خوشحالیت...زمان همه چیزو ثابت میکنه...زمین گرده همه کارما پس میدن کسی ک بهت بدی کرده بود یه روز همون سرش میاد.. ما که توقع نداشتیم دنیا مارو نوازش کنع فقط میخاسیم یکم کمتر جیگرمونو بسوزونه.خدایاا کسی پشتم نیست تنهام خودت دستمو بگیر و ولم نکن
عزیزم یسوال تو پیامهات اول گفتی راضی شده به یه گوشی ساده داشته باشی و بعد آخر پیام میگی راضی شده وات ...

ن عزیزم گوشی لمسی ک میزاره داشته باشم تو بیرون نمیزاره ببرم میگه دزدی زیاده چون یبار خودشو خفت کردن خودشم گوشی لمسی نمیبره بیرون ب من فقط میگه نبر وگرنه تل و اینستا میزاره ولی روبیکا رو ن