سلام دوستان من هنوز عقد نکردم در حد نشون هستیم سه ساله نامزدیم نامزدم خیلی حساسیت نشون میده بهم مثلا ب عکس پروفایلم گیر میده نباید بزارم چادر باید سر کنم بیرون اصلا اجازه نمیده برم مگر اینکه با پدر مادرم باشم با دوستان خیلی کم پیش میاد بزاره اونم فوقش ۲ درصد ارایش نمیزاره کنم اصلا تو بیرون یک کرم پودر ساده بزنم کمی مشخص باشه میگه حتما باید پاک کنی با پسرای فامیل حق صحبت کردن ندارم مگر اینکه سلام بدم بخوام شوخی کنم عصابش خورد میشه دعوا راه میندازه یک روز کلاس زبان بودم ایشون از سربازی تماس گرفت بعد گفت کجایی گفتم دارم میرم خونه از کلاس برگشتم با ی لحنی گفت گوشی بردی گفتم آره چطور قاطی کرد ببری و فلان ... فحاشی کرد و گفت تو زنمی دیگه نمیخوام ببری تا اینکه با گوشی ساده راضیه و اینکه میگه قسم بخور بیرون نری باید از خودم اجازه بگیری حتی ب لاک و آهنگ پیشواز گیر میده میگه نباید انجام بدی من ببخشید زیاد حرف میزنم بهش گفتم ک من ی چند تا عکس گرفتم برات اونم تو جاده با مامانم و دختر داییم بودیم من چادرو در اوردم قسم خوردم کسی نبود عصبی شد گفت تو با این کارات عصاب منو ... میکنی و غر زد بهم و گفت جادر اجباریه و راهمون از هم دوره بنظرتون طبیعیه هنوز عقد نکردیم قبلش با هم دوست بودیم اینجوری نبود گیر بودا ولی دیگه نه تا این حد خواهش میکنم راهنمایی کنید چه خانوما چ آقایون این رفتارش درست میشه یا بدتر به گفته ی خودش زن قانونی بشم بدتر میشه قسم خورده و میگه روت خیلی حساسم الان خداروشکر ب تلگرام و واتساب کاری نداره و اینستا گذاشته نصب کنم اونم فقط فالور دختر چک میکنه اینستامو گاهی اوقات
امشب بهش گفتم میزاری برم پیش دوستم بعد از سه سال میخاستیم بریم بیرون گفت ن حسش نی بگو بیاد خونتون گفتم میخایم بریم بیرون اونم بعد از سه سال گفت باشه بخاطر اینکه سه سال باهاش نرفتی بیرون اونم یکساعت اجازه داد گفت قسم بخور زود بری بیایی حجابتم رعایت کن همین
امکان داره بخاطر سنش جوگیری باشه آخه اولا اینطور نبود خواهش میکنم کمکم کنید چون خیلی دوسش دارم