سلام خانوما من پریروز روز اخر پریودم بود و شبش یه قرص ال دی خوردم و دیروز بعدظهر یعنی ۱۵ ساعت بعد از خوردن اولین قرص ال دی بعد از پریود رابطه مراقبت نشده داشتم الان میترسم میگم حامله نشده باشم تورو خدا بگید ایا اینطوری امکان بارداری هست ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ها من یه پسر دوسالو نیمه دارم وصلاشرایط بارداری به هیچ عنوان ندارم حتی یه درصدم نمیشه بهش فکرد کرد قرص ال دی هم دکتر فقط دو دوره بهم داد برای هورمون بدن بارداری قبلم سرپسرم یشب بدنم اینقدر داغ بود که حتی لباسامم دراوردمو خوابیدم بازم اتیش بودم امشب باز اونطوری شدم اینقدر گرمم بود مجبور شدم لباسمو دربیارم بخاطر همینه که استرس دارم چیکار کنم تورو خدا هرکی بلده بگه چیکار کنم که رد بشه
ن دیگه دیره ولی نگران نباش عزیزم من ک همش طبیعیه از قرص و اینا متنفرم
قبلا تو دوران نامزدیم پریودم نا منظم بود و دوماه بود پریود نشدم ازمایش بارداریم دادم باردار نبودم یه امپول بهم دادن اونو زدم درجا بعد از دوساعت پریود شدم منظورم همچین چیزیه
اصلا شرایطشو ندارم پسرم دوسالو نیمشه و تاخیر تکاملیه و درگیر کار درمانی و گفتار درمانیم این وسط وهرم ۳۷ سالشه و دیسکش مشکل پیدا کرده باید عمل بشه احتمالا و خیلی چیزای دیگه
[QUOTE=269727180]عزیزم تو ک انقدر استرس داری چرا گذاشتی خالی کنه ولی من مطمئنم باردار نیستی اشتبا کردم حالا بگین چکار باید بکنم که قطعی مطمعن بشن باردار هستم یا نه 😔
رقتم آزمایش دادم منفی بود ولی میگمنکنه زود رفتم برا آزمایش
تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8