2777
2789
عنوان

زیاد نوشتم ولی بخونین لطفا چرا دوست پسرم اینجوره:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 135 پست
چ کوبنده بود ولی دیگ جای برگشتی نمیذاره😂

پس به برگشت فکر می‌کنی......آقا من دیگه رد دادم...برم بخوابم...بای

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت الانا بگم یا بذارم فردا 

اره الان بفرس...ببینه تا ساعت پنج صبح حرصت داده...خداییش چته تووو

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

با این اخلاقی که تو داری،این پسره که هیچی...هر کس دیگه ای هم بیاد جاش در آینده وضعت همینه....هی کوچیکت میکنن....هی بی توجهی میکنن...هر چقدم بی توجهی کنن تو بیشتر پیگیر و خاطرخواهشون هستی....

به نظرم مشکل اساسی داری روی خودت کار کن

الان بگی میگ اره سوختی بدبخت تا پنج صب خواب نداشتی

فردا میگم اینو هرچی هم گف ج نمیدم دیگه 

انتظار داشتم مثل یه مرد متشخص رفتارکنی مشکل حل بشه ولی نمیدونستم انقد نامردی که بخوای به سوالی که از دلتنگی پرسیدم با عقده جواب بدی نباید بهت پیام میدادم حیف من که نگران تو شده بودم و غرورمو نادیده گرفتم فراموشم کن واسه همیشه

فردا میگم اینو هرچی هم گف ج نمیدم دیگه  انتظار داشتم مثل یه مرد متشخص رفتارکنی مشکل حل بشه ولی ...

من الان از پست بهار جان خیلی خوشم اومده. همون دکمتو زدم تمام.. 

میخوای اونو بگو

از پینه ی پیشانی و دل های سنگین شما💔