2777
2789

بچه ها تجربیاتم خیلی زیاده راجب رفتن به دنیاهای دیگه.همیشه خواب های پر معنی میبینم توی خواب همه ی اعمالم دست خودمه و می‌دونم وارد یک دنیای دیگه شدم و هر وقت اراده کنم و بخوام میتونم بیدار شم.

پست بعدی یکی از خوابایی که دیدمو کلا توضیح میدم  

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها خیلی از وقتا که به دنیا های موازی میرم بعد از اینه که از خواب بیدار میشم میرم 

وقتی بیدار میشم دوباره تو همون حالت گیجی چشمامو میبندم یعنی نه خوایم به طور کامل نه بیدار و بعدش ماجراهام هام شروع میشه

.

من چندد ساله ک هر وقت خواب بد ببینم میتونم خودمو از خواب بیدار کنم...نمیدونم خودمم چجوری🤔

به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🕊️🤍 باز می‌شه این در صـبح می‌شه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمی‌مونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️  

چشمامو باز کردم تو یه دنیای دیگه بودم!

دود از همه جا بلند میشد، ماشین های فرسوده و آهن آلات همه جای به چشم میخورد

انگار متروکه بود! 

هوا به رنگ زرد مایل به نارنجی به نظر می‌رسید

احساس خفگی و جو سنگینی رو توی وجودم حس میکردم،هنوز به کاووشم نسبت به محیط تمام نشده بود که از دور سایه ای رو دیدم در حالی که به طرف من هجوم میاوورد،مجبور شدم فرار کنم.

صدایی بهم میگفت از اون ساختمون بالا برو...

با تمام توانم به سمتش دویدم، یه خرابه چند طبقه که پلاستیک و پارچه ازش آویزون بود و سقف های که کامل سالم نبودن 

به بالا طرین نقطه رسیدم کاغذی مربعی به رنگ کاهی توسط تکه نخی آویزون شده بود 

با یک پرش درش اووردم

به شش قسمت تقسیم شده بود و در هر قسمت چیزی نوشته بود.

با خودم فکر کردم نمیتونم این شش علامت رو حفظ کنم پس فقط سه تاشو تکرار میکنم تا وقتی که از خواب هم بلند میشم تو ذهنم باشه و اون سه علامت اینا بود 

نقاشی برگ ریحان 

کلمه الرحمن 

و نوشته ریحان

.

منم عزیزم به هرکیم میگم باور نمیکنه حتی قبلنا وقتی تو خواب و بیداری بودم ینی چشامم باز بود جنم میدیدم خوابام تقریبا به واقعیت تبدیل میشه هرکی از اشناهام حالش بد باشه میفهمم