2777
2789
عنوان

بچه بقران دارم میمیرم توروخدا میشه بیایید:(((

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 76 پست
خودش گفت دارم میرم بازرسی باید گوشیمو خاموش کنم بعدم احتمالا سوار هواپیما شده هواپیماهام سالم فرود ...

خوب یه پیگیری کنی بد نمیشه که

شاید خدای نکرده یه اتفاقی تو فرودگاه افتاده یا اصلا قبل سوار شدن...اینا همش ممکنه باشه پس سماجت نکن و پیگیری کن

انشالله حالش خوبه و فردا میبینیش

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !    
چرا تا الان نیومده؟گوشیشم خاموشه داره قلبم وایمیسته از نگرانی چیکار کنم خدایا

مگ نمیگی گفته برسم خاموش میکنم ازقبل گفته خاموش میکنم بعدم سالمه اگ سقوط میکرد چیزی حبر پخش میشد سرش جای دگ گرمه کم میبینیم در روز خیانت اخه حتمن دورش یکی دگ اس ک تورو یادش رفته

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش گفت دارم میرم بازرسی باید گوشیمو خاموش کنم بعدم احتمالا سوار هواپیما شده هواپیماهام سالم فرود ...

بخدا طبیعیه .... حالا تو هی الکی نگران باش ... تپ فرودگاه این تاخیر ها هست و عادیه . تحویل چمدون اینا رو خیلی طول میدن 

خسته بوده یادش رفته گوشیش روشن کنه گرفته خوابیده..فردا صبح بلند میشی میبینی الحمداالله صحیح و سالم.ا ...

اخه ساعت یک ظهر نهایت دو رسیده خونده

چجوری تا الان خابیده؟

اگه بیدار بوده اصن من به جهنم چرا گوشیشو یه روشن نکرده

چرا به خط روشنش هزار بار زنگ زدم جواب نداده

عزیزم آروم باش..با پدری کسی میتونی برین دنبالش بگردین؟.اول برو فرودگاه شهرتون یا زنگ بزن که مطمئن شی اومده.بعد هم کلانتری و دور از جونش بیمارستان و اینا پرس و جو کن

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜
چرا تا الان نیومده؟گوشیشم خاموشه داره قلبم وایمیسته از نگرانی چیکار کنم خدایا

دوستید یا نامزد که خانواده ها هم در جریانن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اخه ساعت یک ظهر نهایت دو رسیده خونده چجوری تا الان خابیده؟ اگه بیدار بوده اصن من به جهنم چرا گوشیش ...

ده روز پیش که سرباز بود گم شده بود چرا آدرسو ننوشتی بذاری تو جیبش؟!

اونموقع کجا بود،احتمالا امشبم رفته همونجا

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !    

عزیزم تودش گفته گوشیمو خاموش میکنم و اونیکی گوشیشم روشنه پس قطعا اتفاقی نیفتاده شاید خستست و خوابه، الانم ساعت ۳:۳۰ شبه طبطعیه که خواب باشه، بد به دلت راه نده صبح حتما پیداش میشه

می‌بینم آن شکفتن شادی را...
خسته نمیشی از اینجور تاپیکای مژخرفت   خجالت بکش بابا  حالا خوبه همه تاپیکای گم شدن نامزدت ...

😕نامزدم سربازه تو سربازی زیاد پیش میاد کار پیش بیاد یا گوشیشو بگیرن ولی من نگرانش میشدم با اینکه میدونستم طبیعیه تو  سزبازی همه هم همینو میگفتن که سربازه طبیعیه

ولی این بار پادگان نیست بگم طبیعیه الان اومده مرخصی

بخدااینور دارم از نگرانی دق میکنم 

عزیزم من تاپیکای شما رو یه نگاه انداختم. بی نهایتتتتتتت استرسی و عجولی. دفعه ی اولت نیست سر دیر جواب دادنش اینقدر واکنش نشون میدی. یکم تحمل داشته باش. آدمیزاده خب. شاید گوشیش شکسته، شاید دزدین. شاید خاموش کرده پیش دوستاش بوده نتونسته شارژ کنه. شاید یه چیزی ازت شنیده دلخوره. 

ایشالا چیزی نیست ولی واقعا رو‌خودت کار کن. اینطوری هم خودت از بین میری هم طرف مقابلت یه مدت بعد یه اسم اویزون میچسبونه بهت

باید ساعت ۱ میرسید هرچقدم تاخیر داشته باشه الان ساعت چهاره:(((

مشهد اکثر پروازا جابجا شدن و کنسل