2777
2789
عنوان

بچه بقران دارم میمیرم توروخدا میشه بیایید:(((

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیست اگر اتفاقی افتاده بود خانواده اش بهت زنگ میزدن....الکی دلشوره نگیر...الان هم ک کاری از دستت برنمیاد نصف شبی. بسپارش با خیال راحت بخدا ...براش ایت الکرسی بخون و بخواب .هرچی خدا بخواهد همونه.نگران نباش .اگر هواپیمایی سقوط کرده بود دور از جونش توی خبر فوری مینوشتن 

از فرودگاه پیگیری کن

یا بده یه آقایی زنگ بزنه خونشون به عنوان دوستش ببینه کجاست

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !    
زنگ بزن فرودگاه پروازشو پی گیری کن ببین اصلا اومده شهرتون یا نه؟

خودش گفت دارم میرم بازرسی باید گوشیمو خاموش کنم

بعدم احتمالا سوار هواپیما شده هواپیماهام سالم فرود اومدند پس تا اینجا اوکیه 

از ساعت 12 که رسیده تا الان باید یه خبر میداد اخه

اصن امکان نداره خبر نده گوشیش هنوز از اون موقع خاموشه

زنگ بزن به خونوادش . الان سلامتی همسرت مهمه یا داستانی که باخونواده همسرت داری؟؟؟ بعدشم نگران نباش حتما آنتن نداره یا چه بدونم پروازش تاخیر داشته یا کیفشو گم کرده هزار دلیل دیگه نگران نباش

خسته بوده یادش رفته گوشیش روشن کنه گرفته خوابیده..فردا صبح بلند میشی میبینی الحمداالله صحیح و سالم.اون برای خودش استراحت میکنه تو‌اینجا خودت دیونه کردی و‌چشمات داغون ...