2777
2789
عنوان

دوستم میگه بیا شریکی خونه بخریم آیا کار درستیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 22 پست
اگه همه ی محکم کاری قانونی رو انجام میدی بخر والا ب خیال عشق و عاشقی هر چی جلوت گذاشتن امضا نکن

بله قانونی ۳ دانگ ۳ دانگ ، ولی اومدیمو نشد ازدواج کنیم بابام رضایت نداد همچنان ، اونم واسه اینکه منو نگه داره رضایت به فروش نده چی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شراکت اشتباه محض چه برسه با دوس پسر شراکت کنی خدای نکرده کوچک ترین مشکلی پیش بیاد پولت ب فنا رفته نک ...

ماشین و طلا دارم اون گیر داده بیا خونه بخریم سودش بیشتره 

من خودم شراکتی دوست ندارم حالا نمیدونم. چرا پدرتون مخالفه؟

ایشون گیردادن بیا بخریم سودش بیشتره ، پسره خودش خونه و چندتا ماشین داره ، داستانمون طولانیه تو تاپیک هام راجب زندگیم گفتم لطف کنید بخونید ممنون میشم، ایشون رو عیب گذاشتن که لر ،زورگو هستن اخه مامانش واسه بابام اینا خط نشون کشید که ما هرجور شده دخترتو میبریم به رضایتت نیازی نیست، ولی کلا بابام به همه میگه چه این چه هرکسی بیاد من رضایت نمیدم من حس میکنم فکر میکنه هرکسی بیاد منو بگیره اصرار زندگیمون رو‌میفهمه و منو نابود میکنه

نصف پولشو خودم میدم نصفشم اون ۳ دانگ ۳دانگ ولی هنوز ازدواج نکردیم بابام رضایت نمیده هیچ جوره میگه رف ...

اگه خودت میخوای ازدواج کنی و پدرت حرف بی منطق میزنه 

واقعا ازدواج کن و برو 

به پای یه حرف بی پایه و اساس زندگیتو تباه نکن 

البته نمیدونم چند سالته 

این حرفا برای ۲۷ ۸ سال به بالا گفتم بهت 

اگر پایین تری فعلا میشه صبر کرد