2777
2789
عنوان

بچم تب داره، میترسم بخوابم🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 133 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه نیم ساعت یبار تبش رو با دماسنج جیوه ای ک از همه دماسنجا دقیق تره بگیر حتی اگ تب بر دادی چون مم ...

دماسنج دیجیتالی دارم تازه خریدم اما از کار افتاد فکر کنم باطریش تمومه..کار با جیوه ایارو بلد نیستم

ولمون کن 

الان من برای پسرم یک ماه دیگه میره تو ۵ سال ساعت دولزده شیاف ۱۲۵ گذاشتم پایین نمیاد می تونم ایبوپروف ...

آره بده من پسرم دوسال ونیم هست اول شیاف میزنم اگه تا ی ساعت پایین نیومد تحمل ندارم نمیتونم صبرکنم فوری پروفن میدم 

من اینقدری ک از تب میترسم از شیاف وپروفن نمیترسم

استارتر لطفا راهنمتیی هارو بخون 

برو مراقب بچه باش 

آب سیب خییییلی بهش بده فراواااااان 

چون تب آب بدن و میبره 

حواست به دادن مایعات باشه 

توکلت به خدا 

گوشی و بذار کنار 

گلاب هم اگر داری دست و پا و صودتش و بشور 

دخترمن ۴ ساله دکتر گفت دوتا شیاف ۱۲۵ بذار براش یکی اثر نداره

چکاریه یبار شیاف ۳۲۵بگیر 

پسر من ۴سال و ۹ماهشه، یه ماه پیش بردم دکتر.

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

دكتر دخترام كه فوق تخصص هستن اززماني كه بچه ها نوزاد بودن وايشون واكسنشون روميزد ميگفت مادرا هميشه تووخونه قرص ديازپام ٢ ميلي داشته باشن وقتي تب بالا ميره نصف قرص ديازپام حل شده در يك قاشق اب شكر ١٠٠ درصد جلوي تشنج ميگيره

ازونموقع من ١٠ سال هميشه دارم توخونه

دماسنج دیجیتالی دارم تازه خریدم اما از کار افتاد فکر کنم باطریش تمومه..کار با جیوه ایارو بلد ن ...

دیجیتالیا دقیق نیست وکمتر نشون میده

جیوه ای راحت فقط باید ینفر یادتون بده قلقش دستتون بیاد

من پسرم ۵سالشه از اول بچه ی بدمریض وتب کنی بود از همون دوناهگیش تا به الان مهمونیم برم تب بر تو کیفمه به امام حسین اصلا فوبیای تب گرفتم تا بچه تب کنه استرس میگیرم دست وپامو گم میکنم کلا وسواس تب گرفتم تند تند چکش میکنم از وقتیم ک مدرسه میره زود زود مریض میشه حساسیتم بیشتر شده

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
بروفن بدين استا اصلا اثري نداره دوز داروهام كم شده اثرشون كمه

منم پروفن میدادم ولی دکتر گفت عوارضش خیلی شدیده، سعی کن با استامینوفن و شیاف کنترل کن 

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
دكتر دخترام كه فوق تخصص هستن اززماني كه بچه ها نوزاد بودن وايشون واكسنشون روميزد ميگفت مادرا هميشه ت ...

تا حالا دادی خودت دیازپام؟

از چ سنی میشه به بچه داد؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....