2777
2789
عنوان

بچم تب داره، میترسم بخوابم🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 133 پست
بله دختر خواهرشوهر منم وقتي بچه ١/٥ سالش بود تشنج كرد توخواب بشتري شد توبيمارستان هم به ما گفتن از ا ...

ینی چی تا همیشه😢

مگه نمیگن تا 6سالگی خطر تشنج هست فقط

که جهان رنج بزرگیست...  نگارا تو بخند :) 
الان دو روزه ،باید یه شهر دیگه ببرم دکتر اینجا دکترها خیر سرشون فقط اسمشون دکتره

خب اگه دوروزه تب داره پس همون ببرید دکتر عزیزم

یعنی همشون بدرد نمیخورن 🤦‍♀️من نمیدونم حکایت پزشکا‌ قرار ب کجا برسه اگا مقدور ببرید یه شهر دیگه اگه نه ب نظر من از بین همونا یه دکتر خوب انتخاب کنید

البته باز هرطور میلتونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی بالاخره چی کار کردند

دختر بهوش نمیومد کلی لوله.. کردن تو حلقو بینیش... دیگه  خودشونم بیهوشش کردن با آمبولانس رفتیم استانمون که ۳ ساعت راهه...  .. یشب قبل شب یلدا بود...     من تو آمبولانس از اول تا آخرش صلوات... فرستادم دلم آروم شد  انگار یکی تو مغزم میگفت توکلت به خدا چیزی نمیشه... حتی گریمم بند اومد... وقتی رسیدیم...   شوهرم گریه ... میکرد اما من آروم شده بودم... دخترم بهوش اومد انا یکی از دکترای نکبت به دوست داداشم یواشکی گفته یود امیدی بهش نیس زنده نمیمونه...  دیگه  دخترمو بردن بخش بیماران عفونی... بهوش عومد توهم میزد همش جیغ میزد تا چند روز نمیدونم بخاطر تشنجه بود یا  دارو بیهوشیه... خدارو شکردیگه خوب شد.... حتی آدمای غریبه هم تو بیمارستان شهرمون مارو دیده بودن  شماره مامانمو گرفته بودن که از حال دخترم با خبر بشن... کل فامیل که با خبر شده بودن از شب تا صبح قران... میخوندن..

ولمون کن 

ینی چی تا همیشه😢 مگه نمیگن تا 6سالگی خطر تشنج هست فقط

نه عزیزم.  معمولا کسی که یبار نشنج کرده میگن ممکنه باز با تب دیگه نشنج کنه بخاطر این باید دیاز پام تو خونه باشه. مگرنه کسی که تا حالا تب نکرده نباید مصرف کنه

ولمون کن 

دختر بهوش نمیومد کلی لوله.. کردن تو حلقو بینیش... دیگه  خودشونم بیهوشش کردن با آمبولانس ...

چقدر خاطره بیمارستان بردن بچها تلخه واز اون تلختر دکتر های بی سوادی که با جون آدمها بازی میکنن من حتی برای یک سرما خوردگی بچه باید برم یه شهر دیگه دکتر

نه عزیزم.  معمولا کسی که یبار نشنج کرده میگن ممکنه باز با تب دیگه نشنج کنه بخاطر این باید دیاز ...

دختر منم تشنج کرده یبار 

خدارو هزار مرتبه شکر ک چیزیش نشد

تو بیمارستان گفتن تا 6سالگی خیلی باید مواظب باشی ک اصلا تبش بالا نره 

که جهان رنج بزرگیست...  نگارا تو بخند :) 
دكتر دخترام كه فوق تخصص هستن اززماني كه بچه ها نوزاد بودن وايشون واكسنشون روميزد ميگفت مادرا هميشه ت ...

منم دارم، کاملا باهاتون موافقم،  من بردم دکتر فوق تخصص، گفت مخصوصا بچه ای که یکبار سابقه تشنج داره،  تب بالای 38،نصف دیازپام بده، 

من همیشه تو خونم دارو دارم خدایی نکرده بچه تب کنه زود تبشو میارم پایین دختر همسایمون بچه بوده تب کرده تشنج کرده طفلک چند وقت تو کما بوده بعدم که بهوش آمده متاسفانه پاهاش از کار افتاده ...دیگه قشنگم نمیتونه صحبت کنه بااینکه چند سال گذشته الان بزرگ شده هنوز میره گفتار درمانی متاسفانه از واکر و ویلچر استفاده میکنه خیلی  دختر مهربونی  امیدوارم خدا شفاشون بده مراقب بچه ها باشین تب کردن بچه الکی و سرسری نگیریم  منظورم بیشتر با شماست استارتر   

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩