2777
2789
عنوان

بچم تب داره، میترسم بخوابم🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 133 پست
واییی اینو میگی میترسم بچه ام تب داره ساعت دوازده شیاف استا مینوفن گذاشتم تبش پایین نیومده .الان تبش ...

برا پسر من، دکتر گفت هر ۴ ساعت شربت استا بده، اگه تبش از ۳۸ونیم پایین نیومد بدون درنظر گرفتن زمان، شیاف بزن

برا پسر ۵ سالم شیاف استا ۳۲۵ گف استفاده کنم

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بس بچه سرما خوردهشده پوست منم کلفت شده نمی‌دونم این چه کوفتی هست هر سه هفته یک بار سرما میخوره😟

این مریضی کوفتی جدیده دخترمنم گرفت در ماه ۴ بار پشت هم مریض شد دارو هم نبود زده بود به ریه هاش

ولمون کن 

من خونم داروخانس يعني ميرم دكتر فقط بخاطر انتي بيوتيك وگرنه همه چي دارم

بخدا منم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
برا پسر من، دکتر گفت هر ۴ ساعت شربت استا بده، اگه تبش از ۳۸ونیم پایین نیومد بدون درنظر گرفتن زمان، ش ...

الان من برای پسرم یک ماه دیگه میره تو ۵ سال ساعت دولزده شیاف ۱۲۵ گذاشتم پایین نمیاد می تونم ایبوپروفن بدم

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
عزیزم حتما  پاشویش هم بکن . بایدم بترسی.    

لرز میکنه شدید

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
الان من برای پسرم یک ماه دیگه میره تو ۵ سال ساعت دولزده شیاف ۱۲۵ گذاشتم پایین نمیاد می تونم ایبوپروف ...

منم ۱۲۵ دادم اثر نکرد باید ۳۲۵بگیرین

اره حتما پروفن بده ولی زود تر از۶ ساعت نده، عوارضش زیاده

سعی کن با استا کنترل کنی

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
الان من برای پسرم یک ماه دیگه میره تو ۵ سال ساعت دولزده شیاف ۱۲۵ گذاشتم پایین نمیاد می تونم ایبوپروف ...

آنتی بیوتیک دادی؟؟؟؟

پاشویه کن 

داروی زیاد بهش نده 

حالا شیاف ۱۲۵ برا بچه های کوچیکتره 

بروفن برا بچه ها بهتره 

ممنون عزیزم دعای نور حضرت زهرا رو میخونم واقعا تاثیر داره

بابا پاشو شیاااف بزار بعد دعا بخون من قلبم داره میاد دهنم تو داری جواب میدی 

پسرم تو همه دلخوشی منی اما منو ببخش اگه مادر خوبی برات نیسم 😔
😳😳دیگه این شکلی شدم کلا خوابم پرید

اگه بدونی چه عذابی کشیدیم...    تنها خونه بودم   :نگ زدم شوهرم فورا اومد بچه رو برد  ماشینم نداشتیم  پریده بود تو ماشین یکی رسونده بودش....     دیگه دخترمو اعزام کردن شهر دیگه دکترای هردو بیمارستان الکی جلو ما میگفتن خوب میشه... اما به همراهمون که نسبت نزدیکی نداشت گفته بودن بعید میدونیم زنده بمونه ریه هاش خرابه . بیشعورا...

ولمون کن 

واییی اینو میگی میترسم بچه ام تب داره ساعت دوازده شیاف استا مینوفن گذاشتم تبش پایین نیومده .الان تبش ...

بروفن بدين استا اصلا اثري نداره دوز داروهام كم شده اثرشون كمه

من تب بر دادم به دخترم تاثیر نداشت باید همزمان پاشویه هم میکردم اما نمیدونستم رلکس رفتم کنار برا خود ...

همیشه نیم ساعت یبار تبش رو با دماسنج جیوه ای ک از همه دماسنجا دقیق تره بگیر حتی اگ تب بر دادی چون ممکنه تب بر اثر نکنه تب بالاتر از ۳۸.۲رفت پاشویه کن اگ باز نیومد پایین وسن بچه بالای ۴سال شیاف دیکلفوناک ۵۰نصف کن بذار اگ باز نیومد پایین سریع ببرش بیمارستان

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....