2777
2789
عنوان

بچم تب داره، میترسم بخوابم🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 133 پست
چه ریلکس  کی گفته شیاف خوب نیست تب که بیشتر ضرر داره  برو داروخونه شبانه روزی شیاف دیکلو ...

از بس بچه سرما خوردهشده پوست منم کلفت شده نمی‌دونم این چه کوفتی هست هر سه هفته یک بار سرما میخوره😟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده تب بر ندادی با پاشویه میخایی تبش پایین بیاد خودتم تازه میخایی بخابی  بنده خدا طرف ...

من خونم داروخانس يعني ميرم دكتر فقط بخاطر انتي بيوتيك وگرنه همه چي دارم

بچه ای که تب داره به هیییییچ عنوان پدر و مادر نباید بخوابن  تاکیییییید خیلی زیاااااد  چر ...

دقیقا  دختر من تشنج کرد خدارحم کرد من بیدار بودم.

چند روز پیش تو شهرمون پدر مادره صبح بیدار شدن دیدن بچه ۳ سالشون مرده خشک شده... تشنج کرده بود....   😔

ولمون کن 

۵۰که تاثیری نداره .واسه پسرمن ۳سالشه ۱۲۰هم‌اثر نمیکنه وقتی تبش بالاس

عزمزمه شیاف استامینوفن ۱۲۵ برا پسر شما اثر میکنه

ولی دیکلوفناک ۵۰، اونم نصف یا ۱سوم باید زده بشه برا پسر شما

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
ن عزیزم  سابقه نداشتیم. ریه های دخترم عفونت کرده بود تب از عفونت بود

واییی اینو میگی میترسم بچه ام تب داره ساعت دوازده شیاف استا مینوفن گذاشتم تبش پایین نیومده .الان تبش ۳۸.۲

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
خدا خیرت بده تب بر ندادی با پاشویه میخایی تبش پایین بیاد خودتم تازه میخایی بخابی  بنده خدا طرف ...

من تب بر دادم به دخترم تاثیر نداشت باید همزمان پاشویه هم میکردم اما نمیدونستم رلکس رفتم کنار برا خودم دراز کشیدم.. دخترمم رو کبل دراز کشیده بود برنامه کودک میدید بعد ۲۰ دقیقه   به دخترم گفتم بشین شیرتو بخور دیدم چشماش چپ شده و کف  سفید بالا میاره

ولمون کن 

از بس بچه سرما خوردهشده پوست منم کلفت شده نمی‌دونم این چه کوفتی هست هر سه هفته یک بار سرما میخوره😟

حس میکنم بی رحمی ناراحت نشیا 

درکت نمیکنم اصلا 

بچه تب داره دارو ندادی شیاف نمیکنی دشمنی یا دوست 

زنگ بزن آژانس بچه رو ببر داروخونه اگه کسی خونه نیست داروی تب بر و شیاف دیکلو فناک بگیر 

پیاز و برش بزن بزار کف پاش و ببند 

شربت خاکشیر خوبه 

روغن زیتون و دور ناف و زیرشکم بمال و ماساژ بده 

سوره نور رو حتما بخون و صوت اون رو بزار پخش شه تو گوگل هست 

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

اگ استامینوفن ۵۰۰داری نصف کن بده بخوره

شیاف دیکلفوناک ۵۰براش بذار

بچه مدرسه ای همه همینن من پسرم دو هفته یبار مریض از شب یلدا ک مریض شده هنوز خوب نشده کامل

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....