2777
2789
اینک همسرم حاضر نیود بدون هم بمونیم برا همین ی هفته خونه مامانش اینا بودیم ی هفته خونه مامانم ا ...

همسرم تا الان تو خونه ما نمونده

هفته ای ی بار میرم خونشون 

خَسته‌از‌جَماعت‌ِزِنده‌کُش‌ِمُرده‌پَرست:))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خونه اونا راحت نیستم اون خونه ما راحت نیست خانواده هرکسم تاکیید داره باید خونه خودشون وایستن عروس ...

دقیقا هر موقع میخواستم برم خونشون باید با دعوا میرفتم 

نمی‌دونم چرا راحت نیسم

خَسته‌از‌جَماعت‌ِزِنده‌کُش‌ِمُرده‌پَرست:))
من خونه اونا راحت نیستم اون خونه ما راحت نیست خانواده هرکسم تاکیید داره باید خونه خودشون وایستن عروس ...

اها این بَده 

ما محرم بودیم  خونواده منم چون شناخت کافی داشتن و دیگه همه چی قطعی بود مشکلی نداشتن با موندن من طبقه پایین خونه مادر شوهر میموندیم کلا هفته ای ۲.۳ روز فقط خونه خودمون بودم

خوشبحالتون به عشقاتون رسیدین

من ک پشیمون شدم بعد چندسال یهو چنان تغییر اخلاق داد ک ازش متنفرشدم البتع  میگن همه تغییرمیکنن بعدازدواج مث دوران دوستی نیست

من ک پشیمون شدم بعد چندسال یهو چنان تغییر اخلاق داد ک ازش متنفرشدم البتع  میگن همه تغییرمیکنن ب ...

تاپیکت خوب بودا اما برا من پر حسرت به هر حال خوشبخت بشی 

پس از ملال،محال است خرمی نرسدهمیشه از عقب ابر،آفتاب میرسد...
تاپیکت خوب بودا اما برا من پر حسرت به هر حال خوشبخت بشی 

منم پر حسرت نه میشه مسافرت رفت با این وضع بنزین و اختشاشات و اب و هوا ن میشه عروسی و زودتر گرفت نه میشه برگردی عقب ازدواج نکنی حتی مراسمات کوچیک مث یلدایی و عیدی و فلان بخاطر شرایط کاری همسرم نتونسم بگیرم 

من ک پشیمون شدم بعد چندسال یهو چنان تغییر اخلاق داد ک ازش متنفرشدم البتع  میگن همه تغییرمیکنن ب ...

کلا دوران دوستی خیلی فرقه تا با زندگی مشترک 

برا. همین کسایی ک‌تو دوران دوستی از زندگی ایندشون رویا میسازن هیجوقت حس خوشبخت نمیکنن عزیزم

بعد کلا اوایل ازدواج حداقلش ی سال اول دعوا زیادع بعد کم کم با خلق خوی هم اوکی میشین 

خب اخه عزیزم چرا میزارین متوجه بشن

معمولا پیش میاد توودعوا  صدا طرفین بلندبشه و داد بزنن من ک خیلی کنترل میکنم ولی همسرم اصلا براش مهم نیست صداشومیندازه روسرش آبرو نمیزاره