2777
2789

مال من که عالی بود بعد دوسال دوستی ۹ ماه نامزد بودیم واقعا بهترین دوران بود تو سرخوش ترین حالت ممکن بودیم همه مراسمارو کنار هم بودیم دوسه بار مسافرت رفتیم اخر هفته هارم پیش هم بودیم خییییلی خوب بود کاش میشد زمانو برگردوند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی بدم میومد از اون دورانم چقدر مادرشوهرش برام صدا در میوورد 

بااینکه جمعه ها فقط شوهرمو میدیدم یه بار می‌گفت حامله ای 

یه بار می‌گفت کیست داری 

ی‌بار می‌گفت زن شدی 

خجالت هم نمی‌کشید 

بد بختی یعنی الان من ک با سردرد و کمر درد و اعصابی داغون بادوتا بچه ک یکی ۱سال و ۴ ماهشه و اونیکی دوماهشه با شوهری ک برام قیافه گرفته و خوابیده دارم میمیرم از قصه و همه اینا بخاطر ازدواجه دیگه

اگه ازدواج نبود بچه و شوهر و سردردو کمر درد حاصل از زایمان بارداری هم نبود

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
مال من که عالی بود بعد دوسال دوستی ۹ ماه نامزد بودیم واقعا بهترین دوران بود تو سرخوش ترین حالت ممکن ...

خوشبحالتون

ما هر جا میریم مادر شوهرم زودتر از من آماده میشه  

خَسته‌از‌جَماعت‌ِزِنده‌کُش‌ِمُرده‌پَرست:))

بستگی به رفتار طرفین و اطرافیان داره

بعضیا تا محرم میشی زود پسر خاله میشن فکر میکنن هرکار خواستن‌میتونن کنن یا هرچی خواستن بگن اه مثلا دوران اشناییه نه...

سلامتی‌وجودش‌تعجیل‌درظهورش‌صلوات💚میشه برای حاجتم صلوات بفرستی❤يُدَبِّرُ الأَمْرَ اوضاع تحتِ کنترل خداست،خاطر جمع باشید..!🌱
یکی حد و مرز محبت کردن به آقا داماد رو تو نامزدی بگه🥲😑

باورت میشه من تا الان بهش پشت گوشی عشقم نگفتم اصلا خجالت میکشم

اون اینقد کلمات عاشقونه میگه من این گاو گوش میدم فقط  

خَسته‌از‌جَماعت‌ِزِنده‌کُش‌ِمُرده‌پَرست:))

اینک همسرم حاضر نیود بدون هم بمونیم برا همین ی هفته خونه مامانش اینا بودیم ی هفته خونه مامانم اینا 😣

بعد من خونشون راحت نبودم اصن

از دستشوییشونم میترسیدم چون بیرون خونه بود😕

ولی خب اینم بگم ی بار خواستیم امتحان کنیم بدون هم بودنو ک من گریه میکردم اقامم یغض کرد دیگ بیخیالش شدیم😂حتی الانم همسرم بخواد جایی بمونه گریه میکنم😑

خوشبحالتون ما هر جا میریم مادر شوهرم زودتر از من آماده میشه    

نه اصلا همچین چیزی نبود الان با اینکه دوسال و سه ماهه عروسی کردم بازم باید چندبار دعوتش کنم حتی بیاد خونمون در کل راحتی مارو ب همع چی ترجیح میده

چیش مزخرفه؟  مال ما ک خوب بود همش ور دل هم بودیم

من خونه اونا راحت نیستم اون خونه ما راحت نیست خانواده هرکسم تاکیید داره باید خونه خودشون وایستن عروس خونه داماد نمونه داماد خونه عروس نمونه