2777
2789
عنوان

از جنس مخالف بدم میاد

2188 بازدید | 75 پست

نمیدونم واقعا چرا اما اصلا احساسی نسبت به مردا و پسرا ندارم و حتی گاهی حس تنفر دارم.

از تنهاییم راضیم و هیچ جوره نمیتونم به ازدواج فکر کنم وقتی به مراسم خواستگاری و بعدش ازدواج و زندگی مشترک و اصلا صحبت عادی کردن باهاش فکر میکنم خیلی عصبی میشم و دلم میخواد فقط فرار کنم اما چون بچه اولم مامانم اصرار داره که حتما باید ازدواج کنم فقط دعا میکنم که خواستگار خوب برام نیاد تا الان خداروشکر چندتایی که بودن مشکل اخلاقی و این چیزا داشتن...خیلی میترسم که کسی بیاد و مشکلی نداشته باشه و مجبورم کنن به ازدواج...

حالا که تا الان نجات پیدا کردم ولی همش استرس دارم 🤦‍♀️💔

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا مثل شمان

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چند سالته

منم ۱۵ اینطوری بودم

🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم

دلیل خاصی داره این تنفر؟؟

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘