2777
2789
موهای من افتضاح موخوره میزد تا کوتاه می کردم 2 هفته بعد دوباره موخوره می زد.موهام فوق العاده خشک و وزه . تا این که نیمه شعبان کمی پایین موهامو کوتاه کردم و بعد از حموم از سرکه سیب خونگی به پایین موهام می زنم و نم موهام که رفت تو دستم چند قطره روغن زیتون میریزم و به ساقه موهام میمالم . تو شامپوم هم یکم روغن زیتون ریختم . خداروشکر تا الان که 2 ماه میگذره موهام موخوره نزده فقط چند تا بود که اونم کندم .
سرکه سیب خونگی نداشتیم چی؟
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کنید حتما خونگی بگیرید چون من قبلا از این آماده ها گرفته بودم تاثیری نداشت در ضمن این اصرار دکتر طب سنتی بود که خونگی بگیرم و واقعا عالیه . من از مغازه هایی که تو کار سبزی خرد کنی و آبلیمو .... هستند گرفتم گفتم که میخوام حتما خونگی باشه 1.5 لیتریشو گرفتم 9 تومن.
مرسی عزیزممممم
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)
عوارض رنگ مو • تحقیقات نشان داده است استفاده بیش از ۹ بار در سال از رنگ مو، خطر ابتلا به سرطان خون از نوع لنفوم را افزایش می‌دهد. سرطان لنفوم در سیستم لنفاوی بدن رخ می‌دهد. سیستم لنفاوی شبکه‌ای از رگ‌ها است که بخشی از سیستم دفاعی بدن را تشکیل می‌دهد و سلول‌های ضدعفونت به نام لنفوسیت را جابجا و سلول‌های مرده را از بافت‌ها تخلیه می‌کند. • اگر رنگ کردن مو زیاد انجام شود، احتمال بروز سرطان مثانه را افزایش می‌دهد. رنگ کردن مو در دوران بارداری ممنوع: از آنجایی که تحقیقات در این زمینه هنوز تکمیل نشده است، نمی‌توان ادعا کرد که صددرصد رنگ مو تأثیر مضری بر روی جنین دارد. اما همان‌طور که می‌دانید پوست کف سر. . . ادامه...