2777
2789
عنوان

عفونت ادراری گرفتم

182 بازدید | 12 پست

من از پریروز متوجه شدم عفونت ادراری گرفتم رفتم دکتر بهم دارو داد بنظرتون ممکنه خوب نشم اخه دوساله عفونت واژن هم دارم هنوز خوب نشدم 

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 

عفونت ادراری با دارو زود خوب میشه. نگران نباش. من توی بارداریم‌گرفتم البته خفیف بود. با ۷ تا قرص شکر خدا خوب شدم. حالا اگه مال شما نیاز باشه دوز داروتون رو بیشتر میکنن . خیلی آب بخور

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند سال پیش گرفتم ادرارم تبدیل به خون شده بود

داروهامو مرتب خوردم خداروشکر دیگ مبتلا نشدم

داروتو مرتب بخور تا دونه اخرش بلا دور باشه ازت عزیزم

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
سلام عزیزم قرصو بخور ان شاءالله خوب میشی ابم زیاد بخور 

اخه ادرارم نارنجی متمایل ب قرمز شده ترسیدم 

علائم چی دارید

علائمم این بود ک تکرار ادرار گرفتم و دسشویی میزفتم چند قطره میومد و فشار بود رو مثانم انگار هنوز خالی نشده بودم دیگه رفتم دکتر

من چند سال پیش گرفتم ادرارم تبدیل به خون شده بود داروهامو مرتب خوردم خداروشکر دیگ مبتلا نشدم داروت ...

مرسی عزیزم دیگه دعام کنید😔

علائمم این بود ک تکرار ادرار گرفتم و دسشویی میزفتم چند قطره میومد و فشار بود رو مثانم انگار هنوز خال ...

ان شاء الله 🙏 بهتر شید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اخه ادرارم نارنجی متمایل ب قرمز شده ترسیدم 

فکر کنم بهت قرص نارنجی داده یا یه پودر داده با اب بخوری دو سال پیش منم عفونت داشتم مامانم رفت دکتر من نشد برم و دو تا قرص و یه پودر داد یکیش ریز و نارنجی بود فکر کنم دکمیشم چرک خشک کن بود پودره هم واسه عفونت بود 

فکر کنم بهت قرص نارنجی داده یا یه پودر داده با اب بخوری دو سال پیش منم عفونت داشتم مامانم رفت دکتر م ...

نه ی سیپروفکت داد ی فنازیپریدون