2777
2789
خدایا چیکار کنم خب کاش یه راهی بود میشد سریعتر از بین برد سنگینی رو اگه تا موقعی من بخوام سنگینی رو ...

۱-سه تا مهر کربلا را تهیه کنید روی هر کدوم ۷ تا آیه الکرسی بخونید و با هر بار خوندن روی مهر فوت کنید ... هر بار به قسمت یشفع و عنده ک رسیدید بین دو تا عین نیت باطل کنید ..یعنی باطل کردم هر گونه سحری از هر عنصری در هر مکان و در هر زمان در حق (نام زاینده و نام مادرش )و به خودشان برگردان و ادامه ایه و بعد مهر ها رو تو مساجد پخش کن بیشتر مسجد های شلوغ .. اگر یکی از مهر ها تو مسجد سجادیه باش خوبه..

اولین یکشنبه یا پنج شنبه ماه قمری بعد نماز صبح قبلش غسل کنید ... همان روز بعد نماز صبح انجام دهید ...

۲- ۴۰ روز نماز اول وقت بخون 

۳- به مدت ۳۰ روز بعد نماز واجب سوره ناس روزی پنج بار 

۴-بعد نماز مغرب پنج شنبه یک کاسه آب تمیز آب چشمه یا آب زمزم یا اب باران کنار سجاده قرار دهید بعد از نماز آب را جلوی خود قرار دهید و سوره جن بخونید با خوندن هر ایه در آب فوت کنید حتی بسم الله سپس این آب را بالای سر خود قرار دهید و بخوابید ....بعد نماز صبح به حمام برید و این آب را به تمام اعضای بدن خود بمالید و یک قلوپ آب را هم بخورید ...مابقی آب را سر خود بریزید ...در هنگام ریختن آب به اعضای تن نیت باطل سحر کنید ...این عمل ۴ شب جمعه 

عزیزم این  دستور منبع نداره فقط یکی یه جا نوشته بود و کلیییی تعریف کرده بود برداشتم اون موقع ک ن سوره بقره میدونستم ن نماز حضرت فاطمه ... اولیشو انجام دادم این چهار راه هست ... و حرز امام جواد کبیر هم همراهم بود بهتر شدم من فقط اولی  و تجربه دارم ک برام بد نبود بقیه رو نمیدونم ....

حالا میخوای از الهه جانم ک مطالعه زیاد داره بپرسی اگه نظرشون مثبت بود انجام بده.....

فقط خدا و دیگر هیچ ....
۱-سه تا مهر کربلا را تهیه کنید روی هر کدوم ۷ تا آیه الکرسی بخونید و با هر بار خوندن روی مهر فوت کنید ...

خب اگه براکس دیگه بخوام بخونم چی اینا میشه بنظرت 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه براکس دیگه بخوام بخونم چی اینا میشه بنظرت 

نمیدونم گلم میخوای اولی و انجام بده اسم اوشون و مادرش و بیارر..... من برای خودم  انجام دادم اولی و ...اون سوره ناس هم زیاد وقت نمیگیره ها به نیتش بخون ... دومی و سومی ک چیز خاصی نیس .... میخوای سومی و امتحان کن 

فقط خدا و دیگر هیچ ....
نمیدونم گلم میخوای اولی و انجام بده اسم اوشون و مادرش و بیارر..... من برای خودم  انجام دادم اول ...

باشه عزیزم بازم ممنون ان شاالله ک بتونم زودتر جواب بگیرم 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت

آبجی قرآن برام باز نمیکنی😔😔

الان باز میکنم  سرتو بگیر بالا گلم ☺

😍😍😍😍ممنون آجی

سوره الزمر ایه ۱ تا ۵

ببخشید آجی میشه خودت تعبیرش هم بگی 😀😀

نیتت چی بود 

یه کاری میخوام انجام بدم اما نگران‌بودم درست نباشه و خدا خوشش نیاد 

میخواستم شمع تراپی کنم در کنار دعا و چله اما دودلم حیلی زیاد 

اوه اومده نکن 

یعنی خودمم دوروزه دارم‌ فکر میکنم همش هم استرس دارم ک نکنه اینکار خوب نباشه خوب شد گفتم‌برام قرآن باز کنی