۱-سه تا مهر کربلا را تهیه کنید روی هر کدوم ۷ تا آیه الکرسی بخونید و با هر بار خوندن روی مهر فوت کنید ... هر بار به قسمت یشفع و عنده ک رسیدید بین دو تا عین نیت باطل کنید ..یعنی باطل کردم هر گونه سحری از هر عنصری در هر مکان و در هر زمان در حق (نام زاینده و نام مادرش )و به خودشان برگردان و ادامه ایه و بعد مهر ها رو تو مساجد پخش کن بیشتر مسجد های شلوغ .. اگر یکی از مهر ها تو مسجد سجادیه باش خوبه..
اولین یکشنبه یا پنج شنبه ماه قمری بعد نماز صبح قبلش غسل کنید ... همان روز بعد نماز صبح انجام دهید ...
۲- ۴۰ روز نماز اول وقت بخون
۳- به مدت ۳۰ روز بعد نماز واجب سوره ناس روزی پنج بار
۴-بعد نماز مغرب پنج شنبه یک کاسه آب تمیز آب چشمه یا آب زمزم یا اب باران کنار سجاده قرار دهید بعد از نماز آب را جلوی خود قرار دهید و سوره جن بخونید با خوندن هر ایه در آب فوت کنید حتی بسم الله سپس این آب را بالای سر خود قرار دهید و بخوابید ....بعد نماز صبح به حمام برید و این آب را به تمام اعضای بدن خود بمالید و یک قلوپ آب را هم بخورید ...مابقی آب را سر خود بریزید ...در هنگام ریختن آب به اعضای تن نیت باطل سحر کنید ...این عمل ۴ شب جمعه
عزیزم این دستور منبع نداره فقط یکی یه جا نوشته بود و کلیییی تعریف کرده بود برداشتم اون موقع ک ن سوره بقره میدونستم ن نماز حضرت فاطمه ... اولیشو انجام دادم این چهار راه هست ... و حرز امام جواد کبیر هم همراهم بود بهتر شدم من فقط اولی و تجربه دارم ک برام بد نبود بقیه رو نمیدونم ....
حالا میخوای از الهه جانم ک مطالعه زیاد داره بپرسی اگه نظرشون مثبت بود انجام بده.....