2777
2789
سوره یس و مزمل و ناد علی برای مهرو محبت بخون  چهار قل و ۱۱آیه الکرسی و قدر و حمد و الرحمن و بخ ...

باورتون میشه من الان رفتم و گفتم بزار خودمم نیت کنم و قران باز کنم...صفحات قبل از این که برای شما برای من گرفتید...اومد...من نمیدونم باید کدوم صفحه رو بخونم...از ایه۶۷تا۷۵ تو یک صفحست(راست) و از ایه ۷۶تا۸۶تو صفحه بعدش ...(چپ)...میشه اونم ببینید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره الاسرا

عزیزم برای این نیتت اومده ... فقط در مشکلات خدا رو یاد نکن در همه حال یاد کن .... چون تا اخر عمرت خدا باید از تو محافظت کنه پس وسط راه بعد از اینکه حاجت روا شدی خدارو از یاد نبر... نماز واجبتو بخون ... نماز شب هم اومده و دوباره گفته قرآن را برای آرامش شما آفریدم......

فقط خدا و دیگر هیچ ....
و میگه مشرکان شاید شما رو بخوان گمراه کنند حواست باشه سمتشان نری

گلم یه دنیا ممنون از وقتی که گذاشتی...ان شاالله خدا حاجت دلتون رو بهتون بده...

فقط یه سوال دیگه...وقتی قران رو باز میکنیم باید صفحه سمت چپش رو بخونیم یا صفحه سمت راست یا هردو؟

گلم یه دنیا ممنون از وقتی که گذاشتی...ان شاالله خدا حاجت دلتون رو بهتون بده... فقط یه سوال دیگه...و ...

فدات شم انشاءالله تو هم حاجت روا شی گلم ...

برای من صفحه راست عربی صفحه چپ معنیش ولی برای شما فرق میکنه ... پس هردو رو در نظر بگیر ... بستگی به نیتت هم داره 

فقط خدا و دیگر هیچ ....

سلام خواهری 

میشه برامن قران باز کنی میخوام یه کاری کنم خیلی بیش از حد دودلم میخوام بدونم‌کاری ک میکنم درست هست یا ن 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت

یه سوال دیگه اگه یکی از دونفر سنگینی یا عارص داشته باشه واقعا دعای محبت برعکس جواب میده ؟؟

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
سلام عزیز دلم چشم باز میکنم 

ممنون خواهری 

عزیزم سنگینی باش کلا هیچی جوابگو نیس  اول باید رفع شه بعد دعا

خدایا چیکار کنم خب کاش یه راهی بود میشد سریعتر از بین برد سنگینی رو اگه تا موقعی من بخوام سنگینی رو ازبین ببرم اونو مجبور کنن ازدواج کنه چی به خدا دارم دیوونه میشم‌دیگه 

خدایا چیکار کنم خب کاش یه راهی بود میشد سریعتر از بین برد سنگینی رو اگه تا موقعی من بخوام سنگینی رو ...

یه چند تا راهکار دیگه ام  دارم برای رفع سنگینی .... بزارر ببینم پیدا میکنم برات بزارم ... من خودم اولین بار اونارو انجام دادم .... بعد رسیدم به بقره 

فقط خدا و دیگر هیچ ....