2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انجام نده دکتر بهم گفت غضروفای بینیت از بین میره و بعد چند ماه بینی افتاده میشه 

واقعا؟ ولی میگن این کورتونه ک غضروف از بین میبره و عوارض داره ولی آنزیم فرق داره و فقط چربی های زیر پوستو میسوزونه کاری ب غضروف نداره

واقعا؟ ولی میگن این کورتونه ک غضروف از بین میبره و عوارض داره ولی آنزیم فرق داره و فقط چربی های زیر ...

والا دکتر زیبایی بود  و معروفه 

دوستمم تزریق کرد اولش خوب بود بینیش اما جدید ک دیدمش دماغش پهن و افتاده شده بود

عزیزم اگه چیز مفیدی بود که با 500 تومان دماغا رو درست میکردن ن که بیست سی میلییون

والا دکتر زیبایی بود  و معروفه  دوستمم تزریق کرد اولش خوب بود بینیش اما جدید ک دیدمش دماغ ...

وای چ بد . مرسی از راهنماییت عزیزم میگن برا هر بینی جواب نمیده فقط بینی گوشتیا و اونا ک ناراضین از عمل