2777
2789
عنوان

بخدا زندگیمو نجات بدین

446 بازدید | 34 پست

من باردارم،شاغلم،دانشجوهم هستم،

ولی همه کارامو میندازم دشت گوش،فقط تو خونه میخوابم و لش میکنم

ب حدی تنبلم ک میترسم آخر کارمو از دست بدم

بخدا همه روحیه و انگیزم سر این تنبلی از بین رفته،چکار کنم پرانرژی باشم و کمتر بخوابم

انگار افسرده شدم ،همه دین و ایمونم خوابه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسوولیت دیگه ای نمونده که بر عهده بگیری. چقدر از خودت توقع داری؟ استراحت کن یکم. 

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
مسوولیت دیگه ای نمونده که بر عهده بگیری. چقدر از خودت توقع داری؟ استراحت کن یکم. 

من ب هیچ کدومشون نمیرسم اخه،واقعا هم کارم سبکه هم درسم هم بارداریم راحته، اصلا من از موقعی ک یادمه همینجوری بودم

من همیشه همینجوری ام اخه،الان چندین وقته کلا سهل انگار و تنبلم

ازمایش بده اهن و تیروئید

بعد خب کلا مشغله ات زیاده شاغل بودن خودش به تنهایی کافیه برای خسته شدن 

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه