2777
2789
عنوان

بخدا زندگیمو نجات بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش بده اهن و تیروئید بعد خب کلا مشغله ات زیاده شاغل بودن خودش به تنهایی کافیه برای خسته شدن&nbs ...

چندین بار آزمایش دادم همه چیم اوکی اوکی بوده،اصلا درست سرکارم نمیرم ازم ناراضی ان🤦🏻‍♀️

چندین بار آزمایش دادم همه چیم اوکی اوکی بوده،اصلا درست سرکارم نمیرم ازم ناراضی ان🤦🏻‍♀️

به خاطر بارداریته زیادی به خودت سخت نگیر واقعا طبیعی هست رفتارت 

اگه میتونی مرخصی بارداری بگیر

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه
قبل بارداری هم همین بودم اخه

خب پس باید روی خودت کار کنی، گاهی برای آدم عادت میشه ، احتمالا چون هیچوقت با برنامه پیش نرفتی، یه مدت شبا برای روز بعدت برنامه بنویس و خودتو ملزم کن حتما اجراش کنی، بعد از چند روز برات عادت میشه

خب پس باید روی خودت کار کنی، گاهی برای آدم عادت میشه ، احتمالا چون هیچوقت با برنامه پیش نرفتی، یه مد ...

صبح ک بشه ترجی میدم بجای همه برنامه ها و کارا بخوابم

بدون این ک ب عاقبتش فک کنم🤦🏻‍♀️

لعنتی سر همین مرخصی گرفتنم من تنبلی میکنم نمیرم دنبالش

😂بخواب خودتو اذیت نکن

طبیعیه

ما باردار نیستیم یه کار کوچیک گاهی چندروز رها میشه بااینکه کنارمونه

خخخخ منم دنبال ی بهونم برا همینجوری زندگی انگ…لیمو ادامه بدم😂😂😂

خیلیم خوبی 😂ادامه بده والا سخت میگیریم که چی بشه

خخخخ منم دنبال ی بهونم برا همینجوری زندگی انگ…لیمو ادامه بدم😂😂😂

عزیزم اختیارش با خودته ولی باید به بعدشم فکرکنی، اگه اوضاع مالی همسرت خوبه و برات مهم نیست اخراج بشی و کلا دغدغه‌ی کار نداری پس با همین فرمون برو جلو، ولی اگه شرایط زندگیت و کارت برات مهمه پس باید تلاش کنی

توروخدا اینجوری نگید، میگه بارداره پس پای یه بچه وسطه، از اونور ممکنه کارشو ازدست بده

خب بارداره باید استراحت کنه نمیتونه فشار بیاره همین الانشم کلی حساس شده اتفاقا مراقبشیم