2777
2789
عنوان

بخدا زندگیمو نجات بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 34 پست
ولی گفت قبل از بارداری هم همین بوده

نه حساس شده.اگه قبل بارداری اینطور بود کلا سرکار نمیرفت

بعد اینکه خانوما توانشون محدودتر از اقایونه 

چندروز تخمک گذاری دارن چندروزی پریودی 

چندروز بعد پریودی هم تا به خودشون بیان

جمعا نصف ماه حال و حوصله ندارن و برای کارای شدیدتر خسته میشن

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه که....باید شروع کنی تا بیاد دستت، چون اون روال برات عادت شده، تا خودت نخوای تغییر کنی هیچکس نم ...

دعا کنید از پسش بربیام 

نمیفهمم چمه اخه، اصلا انگار انرژی و انگیزه برا هیچ کاری ندارم

نه حساس شده.اگه قبل بارداری اینطور بود کلا سرکار نمیرفت بعد اینکه خانوما توانشون محدودتر از اقایونه ...

ینی عااااشق کار کردنم،ارزومه صبح ها ب موقع بیدار بشم ب خودم برسم حتی دوش بگیرم تیپ بزنم برم اداره،با لبخند با ذوق با انرژی مثبت 

عصرا ب خونه برسم برم کلاس برم پیش دوستام برم خرید،ولی متاسفانه اگر اگر اگر سرکارم برم عصرو کلا خوابم ی ساعت قبل اومدن آقام از مجبوری ی شام بذارم ،اونم ک الان حاملم عذرم موجهه ک هیچ کاری نکنم

ینی عااااشق کار کردنم،ارزومه صبح ها ب موقع بیدار بشم ب خودم برسم حتی دوش بگیرم تیپ بزنم برم اداره،با ...

کار همینطوریه آدمو خسته خسته میکنه

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه