2777
2789

امروز صبح دستامو کرم زدم انگشترمو درآوردم نمیدونم کجا افتاده😪

از صبح داربم میچرخیم خونه رو زیر و رو کردیم، فرد غریبه ای هم خونمون نیومده اصلا نمیدونم کجا گذاشتم خدا آدم بد رو لعنت کنه عذاب دنیا و آخرتشو زیاد کنه یه همکار روانی داریم

از بس زنگ زد بهم رفت رو اعصابم اصلا یادم نیست کجا گذاشتم😔

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی از خونه بیرون نرفتی

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

انا لله و الله راجعون

ممنون

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

تقصیر اون بنده خدا نیست،لابد قِل خورده افتاده جایی

اگه کرم‌ قوطیی هست،توش نیفتاده؟

منم تابستون انگشترمو گم‌کردم،هنوز پیدا نشده😞

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

چرانفرین میکنی حالا خودت حواس پرتی چ کار ب بقیه داری

آخه از بس احمقه بیست بار زنگ زده امتحان بگیره از بچه ها هی میگم غایب زیاده امروز نمیشه بذار فردا که همشون بیان بچه های مردم چرا مردود بشن آخه! 

میگه نه من برگه هامو میخوام تصحیح کنم به زندگیم برسم انگار یک روز دیرتر برگه تصحیح کنه میمیره 

تقصیر اون بنده خدا نیست،لابد قِل خورده افتاده جایی اگه کرم‌ قوطیی هست،توش نیفتاده؟ منم تابستون ...

نه کرم تیوپی بود همه جا رو گشتیم😔

یعنی از خونه بیرون نرفتی

اتفاقا رفتم صبحش دانشگاه امتحان داشتم ، شایدم حین کرم زدن گذاشتم تو جیبم از جیبم افتاده 

اسی ای کاش کاری از دستمون بر میومد ....‌ذکر یاظاهر خوبه

خیلی ممنون