2821
2789
ازدواجت نزدیکه  از اقوام هست ولی انگار خیلی دم خور نیستین باهم موی بور داره یه کم قدش بلنده&n ...

اسمش چیه 

شغلش؟

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواجت نزدیکه  از اقوام هست ولی انگار خیلی دم خور نیستین باهم موی بور داره یه کم قدش بلنده&n ...

از اینده م چی حس میکنی 

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
نظرت راجب من چیه ؟ به هدف هام میرسم؟

سعی کن چیزیای رو میخوای رو کاغذ بنویسی  تا گم نشه هدفت و هدفهای بزرگت رو صرف هدفهای کوچیک نکنی

تلاشتو مصمم تر کن گاهی اگر تلاش میکنی و نتیجه نمیگیری از دور به قضیه نگاه کن وبهتر تصمیم بگیر

یه کوچلو خودتو تغییر بده

فعلا بیکاره ولی مشغول میشه  تو اسمش س داره شبیه قاسم

از خانواده پدری هست؟

بابام راضی میشه؟

احتملا م نیست؟اونی که تو ذهنمه

سعی کن چیزیای رو میخوای رو کاغذ بنویسی  تا گم نشه هدفت و هدفهای بزرگت رو صرف هدفهای کوچیک نکنی ...

خیلی ممنونم 

اتفاقا تاحالا هر خواست ای داشتم کلا توی کاغذ نوشتم... خوب وقتی میبینی نمیشه و امکان نداره به اون هدف بزرگت برسی باید چیکار کرد. هدف هام برای من محاله یعنی غیر ممکنه که اتفاق بیوفته...

یازدهم تجربی🌼

از خانواده پدری هست؟ بابام راضی میشه؟ احتملا م نیست؟اونی که تو ذهنمه

اسی عزیزم اینم بگو لطفا ممنونت میشم

خیلی ممنونم  اتفاقا تاحالا هر خواست ای داشتم کلا توی کاغذ نوشتم... خوب وقتی میبینی نمیشه و امک ...

وقتی چیزی توی ذهنت میاد یعنی ممکن هست این یعنی نصف راهو رفتی 

حالا یا یه رهای برا بدست آوردنش بساز یا یه راهی هست و شما نمیدونی پیدا کن

هر دو راه حلو گفتم بهتون یا از اینترنت یا از دعانویس قبلا هم مثل اینکه گفتم بهتون

میدونه عزیزم ولی اینجوری نمیتونم بگیرم جور دیگه ای نمیشه

اگه نگیرم کی ازدواج میکنم با اینی که خانومش فوت شده ازدواج میکنم