2821
2789
اینده منو چطور میبینی!

انگار یه نگرانی مربوط به یکی از اعضای خانواده داری

خوش برخورد و روشن دلی اهل شک و گمان بیجا نیستی و 

پر انرژی هستی هرچند گاهی خسته میشه ولی امیدتو از دست نمیدی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی بگو بم

برمیگرده؟

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
ببببخشید میشه نظرتون رو راجب اینده ام بگید؟

اهل تلاشید یه کم نظم چاشنی  رفتار و اخلاقتون بشه عالی میشین 

از یک سو سعی کنید مخصوصا تو بازار کار زیاد اعتماد نکنید 

یه شخص مسن هست انگاری حامی و همکارتون میشه 

در کل آینده خوبی دارین 

شک به دلت راه دادی  فکر کن این کمک از طرف خدا بوده و صلاحت به رفتنش بود

ن صلاح نیس این قهر خداست

توی این موقعیت بدم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
اهل تلاشید یه کم نظم چاشنی  رفتار و اخلاقتون بشه عالی میشین  از یک سو سعی کنید مخصوصا تو ...

زدم تو گوگل زده سوره احزاب هرکی بخونه بختش باز میشه همینو بخونم کافیه؟

ن صلاح نیس این قهر خداست توی این موقعیت بدم

اینو وقتی می فهمین که خدا تنها کسی هست صلاح مارو میخواد که ازآرامش و عشق واقعی لبریز بشین

ایام به کامته این رو یادت باشه تا زمانی که بخاطر نرسیدن شکر کنی 

اینو وقتی می فهمین که خدا تنها کسی هست صلاح مارو میخواد که ازآرامش و عشق واقعی لبریز بشین ایام به ک ...

متاسفانه از شرایطم باخبر نیستین خدا باخبره ک قهرش گرفته

اتفاقا باتموم وجود حس میکنم یا خدامنو نمیبینه یا وجود نداره وگرنه چجوری میتونه اب شدن بندشو ببینه و دلش نسوزه