راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
شک به دلت راه دادی فکر کن این کمک از طرف خدا بوده و صلاحت به رفتنش بود
ن صلاح نیس این قهر خداست
توی این موقعیت بدم
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
اینو وقتی می فهمین که خدا تنها کسی هست صلاح مارو میخواد که ازآرامش و عشق واقعی لبریز بشین ایام به ک ...
متاسفانه از شرایطم باخبر نیستین خدا باخبره ک قهرش گرفته
اتفاقا باتموم وجود حس میکنم یا خدامنو نمیبینه یا وجود نداره وگرنه چجوری میتونه اب شدن بندشو ببینه و دلش نسوزه