2777
2789
منننننننن✋

تقریبا یکسال اقدامم ۶ ماهش جدی و پشت سر هم ، فردا هم موعدمه

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ماه هم فولیکول عالی داشتم ، س رروز پیش بی بی چک زدم منفی بود 😏

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
من اقدام این ماهمو کردم منتظرم ببینم چی میشه . کمی تنبلی تخمدان هم دارم 

منم سونوگرافی گفت تنبلی داری ، ولی نمی‌دونم بر چ اساسی گفت ، من همیشه سر موقع پری میشم 

من شیش ماهه اقدامم

این ماه سرخود کلومیفن خوردم سه بار سونوگرافی رفتم خودمو شوهرم هرشب معجون خوردیم منظم اقدام کردیم خیلی خیلی امیدوار بودم بعد دوروز تاخیر پریود شدم تمام علایم حاملگی رو تو خودم می‌دیدم خیلی حالم گرفته شد

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
انشالله بزودی بی بی چک های همتون مثبت بشه و نی نی هاس سالم و خوشگل نصیبتون بشه برای حاجت منم دعا کنی ...

انشالله ، برای حاجت شما صلوات فرستادم