2777
2789
عنوان

خانومای باسیایت بیاین

234 بازدید | 30 پست

اگه تاپیک قبلیمو بخونید میدونید که با خواهر همسرم که۱۶ سالشه مشکل دارم دوباره امروز اعصابمو ب شدت خورد کرده یه مدت بود خیلی با لطافت رفتار میکردم و رد میدادم ولی فرقی نمیکنه همچنان پرووا

دلم نمیخواد همسرم قاطی بحث بشه چون مادر همسرم و پدر همسرم ب حد کافی حواسشون به من هست 

امروز انقد گنده تر از دهنش حرف زد و ادا ریخت ک بعد رفتن من همین ک درو کشیدم مادرهمسرم ،دخترشو کتک زد 

انقد عصبانیش کرد 

چون فقط مامان از من ی سوال کرد نظر منم پرسید

ناراحت شد ک چرا ازون نظر میپرسی مگه اون علامس هرچی میگه قبول میکنید

مادرهمسرمم بهش میگف خفه شو میدونی چقدر ازت بزرگتره بعدشم مگه غریبس 

خودت خودتو خراب میکنی و اون همش گریه میکرد و میگفت چرا نظر پرسیدی ک مامان همسرم کتکش زد

اومدم جریانو ب همسرم گفتم مثل همیشه گفت بزار حرف بزنم با مامانم حلش کنم دلم نمیخواد بهت بی احترامی بشه

ولی میدونم خواهرشوهرمکاراش ادامه دار هست و بدتر عقده ای شده 

فقط دلم نمیخواد دیگ محلش بدم یجوریم نباشه ک بقیرو ناراحت کنم بگید چیکار کنم

اینم بگم که من بیشتر براشون دخترم تااون!!

هرچقدم بگم داره حسودی میکنه من ادمی نیستم ک خودمو بگیرم یا مغرور باشم میتونه باهام حرف بزنه تا کمکش کنم ولی فقط داره بی ادب حرف میزنه و پرو بازی در میاره

نوجوانه... متأسفانه هرچی هم نصیحتش کنند، بدتر میشه... حس میکنم پیش خانواده اش هم بقیه احترام تو رو بیشتر از اون دارند و این اوضاع رو بدتر کرده...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوجوانه... متأسفانه هرچی هم نصیحتش کنند، بدتر میشه... حس میکنم پیش خانواده اش هم بقیه احترام تو رو ب ...

دقیقا میدونم نوجونه ولی بخواد میتونه خیلی عاقل و مودب باشه متاسفانه اصلا نمیخواد و فقط داره بی ادبی میکنه 

هرکاری میکنه خودش میکنه من و مامانش خیلی بهش میگیم با مهربونی اینکارو نکن درست نیست ولی اصلا گوشش بدهکار نیست

دقیقا میدونم نوجونه ولی بخواد میتونه خیلی عاقل و مودب باشه متاسفانه اصلا نمیخواد و فقط داره بی ادبی ...

نوجوونیه دیگ عزیزم 

و بگم ک اگ میتونی خیلییی باهاش مهربونی کن و رفیق باس باهاش 

میدونی!؟ منم تک دختر بودم دوست داشتم یکی مث خواهر باشه باهام همه هوامو ندارن اون هوامو داشته باشه 

مشخصه که رفتارهای خونواده همسرت اشتباه بوده و چون خواهرشوهرتون نوجوونه احساس کرده با اومدن شما کسی بهش توجه نداره دوسش نداره شاید بهتر باشه برگردید به نوجونی خودتون و خودتون بجاش بزارید هر چند کارش اشتباه بوده

بیکاااز...

ببین بهش اهمیت نده از من به تو نصیحت الکی دل نسوزون آدم پروو رو نمیشه تغییر داد بزار بزن تا آدم بشه بفهمه ادب یعنی چی اگه این سری مادر شوهرت زدش تو دخالت نکن به شوهرتم اطلاع نده که چی شد کلا تو دعوای مادر و دختر دخالت نکن تو وگرنه یه روزی مثل یکی از نزدیکان من که....

عزیزم اصلا اهمیت نده .لزومی نداره تو بخای درست و غلتو یادش بدی . یا اصلا واکنشی نشون نده وقتی ب مادرشوهرت اعتراض کرد ک چرا از تو نظر میگیره .. یجور برخورد کن انگار نمیبینیش ‌ 

بزار هر چقدر میخواد حسادت کنه حرف بزنه ‌. اون یه دختر بچه س عقلش نمیرسه . معذرت میخام هیچ غلتی هم نمیتونه بکنه ...

اگر کتک هم خورد شما دخالت نکن یادت باشه بین اونا هر چی بگذره باز مادر و دخترن .‌اما تو عروسی ..‌ پس برات مهم نباشه

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
دقیقا میدونم نوجونه ولی بخواد میتونه خیلی عاقل و مودب باشه متاسفانه اصلا نمیخواد و فقط داره بی ادبی ...

ب نظرم خودتو دخالت نده در رابطه با بهتر شدن ارتباطت باهاش 

تربیتش هم بذار به عهده همون خانوادش 

شونزده سال سن کمی نیس ک بگی از نادونیش انقدر بی ادبه 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
نوجوونیه دیگ عزیزم  و بگم ک اگ میتونی خیلییی باهاش مهربونی کن و رفیق باس باهاش  میدون ...

من انقد باهاش مهربونم ک بی دلیل براش کیک میپزم باهاش درس کار میکنم کلی باهام دردودل میکنیم ولی میبینی فرداش ک میبینمش یهو بی ادبی میکنن

خواهر شوهرش نوجون بود بهش تو مهمونی به سروس شون گفته بود ع•ن خیلی ببخشید این رو گفتم نامزدش اومد خواهرش رو بزن اجازه نداد الان پشیمون الان که ازدواج کرد شوهر خودش رو می کش برای خواهرش حالا هم محل به زنشم نمیده شوهر مثل سگ از خواهرش می ترس که نکن ازش دلخور بشه جرعت نداره به خاطر بچه هاش که به بچه هاش توهین می کن جلو روش وایسه خود دانی!!!!😐😐😐🙄😒

شما چند سالتونه؟من باخواهرشوهرم همسن بودم خیلی حسادت داشت برام با تمام وجودشم جنگید و کاری کرد که من ...

من۲۴سالمه

اخه نمیتونه کاری کنه چون من واقعا ادمی نیستم ک دورو و بی ادب باشم واقعا احترام میزارم و مادروپدر همسرمم دوسم دارن!چون هیچ بی ادبی نکردم 

خودشونم میدونن دخترشون چجوریه ولی هرکاری میکنن بی فایدس

من ی برادر شوهر۶ساله دارم ک از اون ۱۶ساله عاقل تره