2777
2789
عنوان

خانومای باسیایت بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 30 پست
من انقد باهاش مهربونم ک بی دلیل براش کیک میپزم باهاش درس کار میکنم کلی باهام دردودل میکنیم ولی میبین ...

این کارا رو نکن . اگر بیکاری وقتتو جور دیگه پر کن . که چی کیک بپزی اون بخوره زبونش دراز تر شه ؟؟؟ به هیچ وجه هم باهاش درد و دل نکن .. با کسیکه با تجربه و با سیاسته درددل کن که از تجربش استفاده کنی نه یه دختر بچه ‌ ک از همون حرفا بر علیه ت استفاده میکنه بعدا .. 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
خواهر شوهرش نوجون بود بهش تو مهمونی به سروس شون گفته بود ع•ن خیلی ببخشید این رو گفتم نامزدش اومد خوا ...

ن مال ما اصلا اینجوری نیست اصلا کلا شرایط فرق میکنه بااین چیزی ک شما گفتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کارا رو نکن . اگر بیکاری وقتتو جور دیگه پر کن . که چی کیک بپزی اون بخوره زبونش دراز تر شه ؟؟؟ به ...

میگم هر راهیو‌ امتحان کردم 

بی محلی قهر خوش محلی مهربونی

امروز ب مرحله ای رسیدم ک خواستم واقعا خفش کنم

دروغ نگم مادرهمسرم کتکش زد دلم خنک شد

چون انقد حرفاش رو دلم بود 

ب نظرم خودتو دخالت نده در رابطه با بهتر شدن ارتباطت باهاش  تربیتش هم بذار به عهده همون خانوادش ...

افرین دقیقا امروز ب همسرم میگم میگه این دخترم از اول مامانمو دق داد 

کلی دلداریم داده ک اصلا تو کاریت دیگ نباشه فقط یبار دیگ چیزی دیدم خودم جوابشو میدم 

من دلم نمیخواد دعوا بیوفته چون مامان و بابای همسرم خیلی دوستم دارن

میگم هر راهیو‌ امتحان کردم  بی محلی قهر خوش محلی مهربونی امروز ب مرحله ای رسیدم ک خواستم واقع ...

میدونی اشتباه از مادرشوهرتم هس اون تو سنیه ک حساس و مغروره اونکه زدش و تو صداشو شنیدی اصلا ب رو خودت نیار چون حساسن نوجونا بعدن فک میکنه مقصر تو بودی

میگم هر راهیو‌ امتحان کردم  بی محلی قهر خوش محلی مهربونی امروز ب مرحله ای رسیدم ک خواستم واقع ...

پس لطفا خودتو از این به بعد بکش کنار . ادم که نباید خودشو ب هر دری بزنه که همه دوسش داشته باشن . بزار اون بدش بیاد ازتو ... ولی تو یاد بگیر دیگه دخالت و مهربونی های بیخودی نکنی . دیگه درد دل ممنوع . منت کشی و مهربونی بیخودی ممنوع .واکنش نشون دادن و توجه کردن به حسودیش ممنوووووععععع

از ماست که بر ماست ... فکر ایندت باش 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
عزیزم اصلا اهمیت نده .لزومی نداره تو بخای درست و غلتو یادش بدی . یا اصلا واکنشی نشون نده وقتی ب مادر ...

دقیقا وقتی حرص میخوره و بی ادبی میکنه فقط بی محلی میکنم انگار ک وجود نداره

بعدشم همیشه میبینم و میشنوم که خودش بعدا خیت میشه

من همیشه ریلکسم چون یا پدرشوهرم یا مادرشوهرم ادبش میکنن ولی ادب بشو نیست ذاتا بد ذاته

پس لطفا خودتو از این به بعد بکش کنار . ادم که نباید خودشو ب هر دری بزنه که همه دوسش داشته باشن . بزا ...

دیگ اصلا باهاش کارندارم 

اصلا برام مهم نیست ک ازمن خوشش میاد یانه!

امروژ نزدیک ۲ساعت با مادرشوهرم حرف زدیم عادت داریم دردودل میکنیم اصلا انقد حالمون خوب بود دخترش اومده نیومد گند زد ب حال جفتمون

میدونی اشتباه از مادرشوهرتم هس اون تو سنیه ک حساس و مغروره اونکه زدش و تو صداشو شنیدی اصلا ب رو خودت ...

مادرشوهرم خیلی خانم مهربونیه

امروز انقد بهش فشار اومد ک عصبی شد بعد رفتن من دخترش صداشو گرفت سرش اونم کتکش زد ک ساکت بشه فقط 

من اصلا هیچی ب روی خودم نمیارم حتی اگ فردام ببینمشون یجوری عادی رفتار میکنم 

دیگ اصلا باهاش کارندارم  اصلا برام مهم نیست ک ازمن خوشش میاد یانه! امروژ نزدیک ۲ساعت با مادرش ...

با مادرشوهرتم درد دل نکن‌‌. هر چقد فک‌کنی مهربون ک خوبن‌.. اما یه حدی رو نگهدار . رازهاتو بهشون نگو . زندگی خصوصیت رو بهشون نگو . کجا رفتی چی خریدی چیکار کردی بهشون نگو 

بزار یه ادم‌مبهم باشی براشون ازین ببد .

بخدا دیدم ک میگم .یجوری ادم زخم‌میخوره یوقتایی .ک باورش نمیشه 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
دقیقا میدونم نوجونه ولی بخواد میتونه خیلی عاقل و مودب باشه متاسفانه اصلا نمیخواد و فقط داره بی ادبی ...

نمیتونه عاقلانه رفتار کنه، متاسفانه حس میکنه شما همزمان تمام توجه پدر و مادر و برادرش رو ازش گرفتید و شما رو رقیب خودش میدونه و دلش از پدرو مادرش و شاید برادرش شکسته...

کمتر خوب باش و سعی نکن هی بهش محبت کنی، این کارات هیچ تاثیری نداره رو بهتر شدن روابطتون، شاید بدتر هم بشه روابطتون (چون با خوب رفتار کردن های شما اون از خانواده اش سرکوفت میشنوه)

زمان بگذره شاید عاقلتر بشه و حسادت رو کنار بگذاره...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
با مادرشوهرتم درد دل نکن‌‌. هر چقد فک‌کنی مهربون ک خوبن‌.. اما یه حدی رو نگهدار . رازهاتو بهشون نگو ...

اره عزیزم میفهمم چی میگی اخه مادرشوهرم و‌پدر شوهرم عقده دختر داشتن دارن 

مادرشوهرم گهگاهی ک با شوهرش دعواش شده نشسته منو بغل کرده گریه کرده تا من ارومش کنم

منم اول باورم نمیشد مادرشوهر انقد خوب باشه ولی خدا بهم داده ثابت شده بهم یعنی

ولی متاسفانه عوضش از خواهرشوهر داره درمیاد😂😂

نمیتونه عاقلانه رفتار کنه، متاسفانه حس میکنه شما همزمان تمام توجه پدر و مادر و برادرش رو ازش گرفتید ...

افرین همینارو حس میکنم

فقط باید خیلی معمولی باشم!

اخه قبل از اومدن منم ازاونجایی ک با همسرم ۳سال دوست بودم در جریان روابط خانوادگیشون بودم میدونسم زیاد دختر عالی نیست برای خانوادش

حتی اینم بگم ب مدل موهای منم حسادت میکنه

خودش اصلا خوب نمیپوشه خوب نمیگرده

همیشه بو میده

ولی مادرشوهرم تمیزه همیشه میکه دخترم برو موهاتو شونه کن یا برو حموم یا اتاقتو مرتب کن لباس خوب بپوش

غذا اندازه بخور هیکلت متناسب بشه

ولی اصلا یچیز عجایب غرایبه این بشر

افرین همینارو حس میکنم فقط باید خیلی معمولی باشم! اخه قبل از اومدن منم ازاونجایی ک با همسرم ۳سال د ...

میدونی شما چه خوب باشی باهاش چه بد و چه معمولی، رفتار اون تغییری نمیکنه با شما، اون باید توجه و حمایت پدر و مادرش رو در مورد خودش احساس کنه تا رفتارش نرمال بشه... پس فکر نکن مشکل اون رفتار شماست، مشکل اون رفتار خانوادشه که انگار تو رو بیشتر به عنوان دخترشون قبول دارند...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *