2777
2789
خدا کنه ؛توروخدا یه وقت کسی موضع نگیره ؛من یه دختر دارم عاشقشم با دنیا عوضش نمیکنم از اول بارداریم م ...

گلم شما باز رفتین سونو ان تی؟ 

نمیخوام نا امیدت کنم چون اشتباه تو هر هفته ای ممکنه رخ بده ولی دکتر سونو ان تی به من گفت اگه هفته ۱۴ باشی جنسیت صد درصد مشخصه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله همون بشه که میخاهی ‌سالم باشه انومالی بری دیگه دقیق میگه بهت 

مرسی فداتشم ؛توکل به خدا

باید فقط به خدا پیله کرد زیرا فقط با اومیتوان پروانه شد😍😍
گلم شما باز رفتین سونو ان تی؟  نمیخوام نا امیدت کنم چون اشتباه تو هر هفته ای ممکنه رخ بده ولی ...

نه گلم ان تی که یکبار انجام دادم؛الان فقط برای جنسیت رفتم

بیا من پسر تو شکمم رو میدم به شما . شما هم دخترتون رو بدین به من . 🙃من عاشق دختر بودم

ان شاءالله که با دل خوش بغلش کنی؛گلم دختر که ماهه ماه ؛من یه دختر دارم ۸سالشه تو کل فامیل ادب و تربیتشم زبان زده ؛همون دخترم همش میگفت داداش حتی اسم براش گذاشته بود تو نقاشیاش میکشید؛حرف الان که باردارم نیست؛چندساله اینکارو میکرد

ناراحت نباش دخترت هم زود کنار میاد و از فکرش بیرون‌میاد  از خوبیهای خواهر داشتن براش بگو 

منم یه دختر ۴ساله دارم الانم یه دختر دیگه باردارم 

..دخترم که براش فرقی نمیکرد چی باشه ولی خودم‌خیلی دوست داشتم پسرم داشته باشم ولی خب خدا نخواست 

خداروشکر مینکم و بهش اعتماد دارم

یاد خدا آرام بخش دلهاست
ان شاءالله که با دل خوش بغلش کنی؛گلم دختر که ماهه ماه ؛من یه دختر دارم ۸سالشه تو کل فامیل ادب و تربی ...

ایشالله سالم باشه بعدش،جنسیتی که میخواین باشه .اگه سونو معتبری نرفتین مطمئن باش امکان اشتباه هست

ناراحت نباش دخترت هم زود کنار میاد و از فکرش بیرون‌میاد  از خوبیهای خواهر داشتن براش بگو  ...

مرسی عزیزم ان شاءالله راضیم به رضای خدا

ایشالله سالم باشه بعدش،جنسیتی که میخواین باشه .اگه سونو معتبری نرفتین مطمئن باش امکان اشتباه هست

فدات ممنون عزیزم؛والا معتبره؛ولی خب پیش خودم دستگاهش اصلا واضح نبود؛توی سونو قبلیم من کامل و واضح جنین رو میدیدم