2777
2789
عنوان

کنکئکنکورر

293 بازدید | 20 پست

سلام من اخر هفته کنکور دارم ولی اصلا دلم به درس نمیره چ کنمم با تجربه ها بیان بگن  

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درس بخون عزیزم

به اندازه تک تک ثانیه هایی ک درس نخوندی سر جلسه پشیمون میشی

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
درس بخون عزیزم به اندازه تک تک ثانیه هایی ک درس نخوندی سر جلسه پشیمون میشی

حالا من پشیمون ک نمیشم   چون تلاشمو کردم 

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    
منم دارم ولی هیچی نخوندم 🥲

چندمی؟

منی ک فردا امتحان زیست دارم اخر هفتم کنکور دارم ب هبچ جام نیس با تشکر

😂✌🏻خب ت دو حالت داره 

یا اینقدر خوندی ک به هیچ جات نیست 

یا مثل خودمی نخوندی ولی برات مهم نیست 

حالا من پشیمون ک نمیشم     چون تلاشمو کردم

انشالله موفق باشی قشنگم🧡

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
هدفون دی عه یا تیر

دی ولی اگ راضی نباشم تیر هم میدم

انشالله موفق باشی قشنگم🧡

بوص ب کلت