aloungirl مدیر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 934 عنوان کنکئکنکورر | مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 20 پست سلام من اخر هفته کنکور دارم ولی اصلا دلم به درس نمیره چ کنمم با تجربه ها بیان بگن بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown: 1401/10/26 | 16:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_viva عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 12852 دی ولی اگ راضی نباشم تیر هم میدم مرور کردی و کنکورای چندسال اخیر رو زدی
ام_حیدر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 4650 انشاءالله تیر به جای ثروت دنیا نجف به ما دادند/خوشا به طالع ما خاک پا رسید به ما🌱
aloungirl مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 934 مرور کردی و کنکورای چندسال اخیر رو زدی اره مرور که کردم کنکورام خیلی کلا ازمونا همرووو زدم مشکلم مبحث نیست دقتههه بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:
aloungirl مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 934 انشاءالله تیر اصن تف به این کنکور بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:
_viva عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 12852 اره مرور که کردم کنکورام خیلی کلا ازمونا همرووو زدم مشکلم مبحث نیست دقتههه نگران نباش پس عزیزمان شاالله که عالی میدی ازمونوتستای علامت دارتو باز مرور کن و تورق سریع کن مخصوصا زیست و شیمی فرمولای ریاضی و فیزیک باز یه دور بخون
aloungirl مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 934 نگران نباش پس عزیزم ان شاالله که عالی میدی ازمونو تستای علامت دارتو باز مرور کن و تورق سریع کن مخص ... من انسانیم قجنگ جان بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown: