2777
2789

خانما چه مدل موهایی  برای دخترتون میبندین و چند یه‌وقت یبار لباس جدید یا کفش اینا میخرین واسش میخوام بدونم واقعا چقد به دختر هاتون  بفکر هستین  یا برای خودتون چیکار میکنین 

پروفایلت عکس دختر خودته😍؟

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیاد

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

هر وقت پول داشته باشم به اندازه کافی ، یه مقدارشو بر خودم خرج میکنم

مثلا لباس میگیرم محصول مراقبتی پوست و ارایشی ،...

مدل مو خیلی بلدم

حالا مثلا مهمونی ها مدل میزنم

یا بعضی وقتا خونه حوصلم سررفته باشه

عزیزم نا میتونی به دخترت برس یادمه بچه بودیم زن عموم هر جا دختراشو میبرد تنیز و مرتب و لباسای خوب میپوشوند براشون ولی تو خونه لباسای کهنه میپوشیدن اونم فقط ما می‌دیدیم  الان اسمشون همه جا تو فامیل پخش شده اونا تمیز و مرتب ان و باسلیقه با اینکه فقط بیرون رفتنی برا تظاهر اینجوری بودن 

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 

من هر فصل یه جا برای دخترم میخرم

مثلا برای زمستون یه کاپشن خریدم، یه سوییشرت شلوار، یه بافت، دو تا بلوز آستین دار، یه بیلر سوت با 3 دست لباس توی خونه 

برای خودم زیادتر میخرم، بستگی داره اون ماه کجا میخوام بخرم، هوا چجوریه،. مثلا من هر ماه 2 تا مانتو رو میخرم، بعضی ماها 5 تا هم خریدم، کلا خیلییی اهل لباسم، که الان دوماهی میشه توی ترکم 😁 پولامو پس انداز میکنم