2777
2789
عنوان

پاسخ های نی نی سایتی😁🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 78 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍 ۱۹سالمه

وجدانا کراش زدم رفت برای اولین بار توی عمرم 

وایس من برم امتحانمو بدم برگردم 

جایی نریا 😐👍🏻 

اورین چشم مشکیم

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

جالبش اینجاس اگ طرف حرفی باب میلشون بزنه قبول میکنن اگه نه میگن چرته

اینم یه قانونه اگه بگی زشتم تا ثابت نکنن از آنجلیناجولی خوشکلتری ولت نمیکنن اسی تو که خیلی نازییییییییی

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 
اینم یه قانونه اگه بگی زشتم تا ثابت نکنن از آنجلیناجولی خوشکلتری ولت نمیکنن اسی تو که خیلی نازیییییی ...

ولی اگه بگی خوشگلم

از چند جهت جرررت میدن😂😂😂

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
چند شب پیش تاپیک زده بودند شوهرم پول شارژ نمیده  راهکار ها :سعی کن با عشوه بگیری 🙄😏 خوب آدم ...

واقعا باید اینجور جاها بگی ، ما به زنایی که با عشوه پول میگیرن، یه چیز دیگه میگیم😁😁😁

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
درگیری بینشون ...منو ریپلای نکن من تو تاپیک اسی ام ...منم تو تا پیک اسی ام .نمیخای برو بیرون درگیری ...

من  روزای اول میگفتم اسی یعنی چه چرا اسم همه اسیه 

درگیری بینشون ...منو ریپلای نکن من تو تاپیک اسی ام ...منم تو تا پیک اسی ام .نمیخای برو بیرون درگیری ...

واقعا دیدی جواب همه رو میدن و هرچی دوست دارن میگن، تا یه نفر ریپ میزنه ، میگن من با اسی بودم نه با شما😆

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

اینا ول کنین

یه سوسک تو خونمون گم شده

سر اپن نشستم حرات ندارم بیام پایین😬

انگار عقاب چشم تیز کردم با یه دمپایی تو دست تا دیدمش 

حمله کنم 

بهش🙄😬😬😐😑🤕

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
واقعا باید اینجور جاها بگی ، ما به زنایی که با عشوه پول میگیرن، یه چیز دیگه میگیم😁😁😁

یه چیز مهم یادت رفت اینکه تا یه کلمه میگی میرن سراغ تاپیکات و حسابی جرت میدن منم بخاطرهمین تاپیک نمیزنم و پاکشون کردم که راحت هرچی دلم میخاد بگم نتونن آتو بگیرن