2777
2789
عنوان

پاسخ های نی نی سایتی😁🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 78 پست
یه چیز مهم یادت رفت اینکه تا یه کلمه میگی میرن سراغ تاپیکات و حسابی جرت میدن منم بخاطرهمین تاپیک نمی ...

شماره ۱۲ رو بخون🥴

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
به کسی نگی منم نمیدونستم اسی چیه!!!!😁😁البته اون موقع ک تازه اومده بودم من خیییلی وقته اینجام 

اتفاقا کاربر قدیمی بودن یه آپشن خیلی مهمه . اینم نود درصد امضاهاس کاربره قدیمی ام سره پفک کاربریم ترکید 

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا کاربر قدیمی بودن یه آپشن خیلی مهمه . اینم نود درصد امضاهاس کاربره قدیمی ام سره پفک کاربریم تر ...

ههههههه..اره راستی طرف دوروزه عضو شده سوال جنسی میپرسه اکثرا اونایی ک تازه عضو شدن رابطه میخان !!!

اسی دمت گرم خیلی باحال بود 😍😂

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

فقط اون ۱۱ ساله🤣🤣🤣

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی