2777
2789
عنوان

درد بی‌درمان من 😭🖤

213 بازدید | 6 پست

😭😭😭 اینکه جواب نمیده فکر میکنم دیگه برای همیشه‌ی همیشه تموم شد، دیگه هیچوقت نباید بهش پیام بدم. خدایاااا 😭😭😭😭.

امشب ۲۶ دی ۱۴۰۱ برای دومین بار بهش پیام دادم و جواب نداد. من تو این چند سال خیلی براش تلاش کردم خییییلی، راه‌های مختلف رو رفتم اما نشد ... 

امشب مثل عزیز مرده‌ها (خدایی نکرده) گریه میکردم. امشب باید تموم گریه‌هامو کنم و فردا همه‌ی آهنگها رو حذف کنم و محکم بایستم. فقط نمیدونم اون نذرم رو ادامه بدم یا نه. کاش حداقل تو خواب چیزی رو از آینده بهم نشون میدادن تا تکلیف خودمو بدونم. 

هرچقدر حضرت فاطمه‌ی زهرا رو صدا زدم نشد ...

نه بهش میرسم و نه فراموشم میشه، این چه دردی بود که گرفتارش شدم 😭😭

شما رو به قرآن برای دل داغونم دعا کنید.

میشه یه صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان (عج) بفرستید؟ 🙏🌹

چیشده 😢

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*

عزیزم من برات دعا کردم.سعی کن آروم باشی.دعا کردن  و توسل کردنت خیلی خوبه اما باید خودت بخوایی و از یه جایی شروع کنی.اگه ممکنه برو پیش مشاور.بعدشم به این فکر کن که چرا همیشه ما خانوما باید انقدر تو رابطه بسوزیم.الان طرف مقابلت خوابه.اونوقت تو داری از خوابت میزنی؟دیونه ای مگه.قدر خودت و جونی و اعصابت رو بدون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زمان زمان زمان درمان هر دردیه صبور باش 

کاش همه ی دردای دنیا این بود نه دلتنگی سخت نباشه سخته نه که درد عشق استخونو نلرزونه که میلرزونه 

از من خواهرت بپرس 

هر دردی و تجربه کردم تو این 29 سال که از خدا عمر گرفتم برای هر دردی چاره و درمانی بود اگر نبود زمان و صبر قلبمو آروم می‌کرد و چاره جلوی پام میزاشت 

جز یه درد 

دو ماه پیش برادر جووون و خوشگلم که فقط 27 سالش بود از دست دادم نه مریض بود نه هیچی تو خواب بالا میاره مادرم بلد نیست هوا میشه نمیتونه کاری کنه خفه میشه تو خواب... 

دوماه صبح تا شب تو بهشت زهرا سر خاکش هوار میزنم جوابی نمیشنوم 

روز خاک سپاریش التماس کردم بزارن بغلش کنم نزاشتن گفتن رفته پزشکی قانونی نمیشه خوب نیست 

دارم تو حسرتش میسوزم 

عزیزدلم درد عشقم سخته 

اما چاره داره عزتت و بیشتر از هر چیزی دوست داشته باش 

روزگار میچرخه من تجربه کردم بهت بر میگرده توکل کن 

زمان زمان زمان درمان هر دردیه صبور باش  کاش همه ی دردای دنیا این بود نه دلتنگی سخت نباشه سخته ...

خدا رحمتشون کنه چه سخت🖤🥺

ممنون عزیزم از دلداریت، ۵ ساله داغونم آخرم نشد ...

دل نهادم به صبوری که ندارم جز این چاره

میشه یه صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان (عج) بفرستید؟ 🙏🌹
خدا رحمتشون کنه چه سخت🖤🥺 ممنون عزیزم از دلداریت، ۵ ساله داغونم آخرم نشد ... دل نهادم به صبوری که ...

غمی که میگی رو میفهمم 

اما به زندگیت فرصت دوباره بده 

چیزایی که میخوای و بهش نمیرسی و رها کن بسپر به تقدیر و دیگه درگیرش نباش 

بهت برمیگرده هم اون هم اتفاق خیلی بهتر از اونی که میخواستی