💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋... یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
فال تک نیت کامل رایگان اگه امضامودیدی درخواس دوستی بده برات انجام میدم🌷 من انواع ف ال ها ف ال تا ت اروت فا ل قهوه فا ل چایی طالع بینی انواع قهوه فا ل ورق...شمع تراپی و....بلدم اگه دوست داشای درخاست دوستی بده💟بااحترام فقط تک نیت رایگانه....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋... یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
فال تک نیت کامل رایگان اگه امضامودیدی درخواس دوستی بده برات انجام میدم🌷 من انواع ف ال ها ف ال تا ت اروت فا ل قهوه فا ل چایی طالع بینی انواع قهوه فا ل ورق...شمع تراپی و....بلدم اگه دوست داشای درخاست دوستی بده💟بااحترام فقط تک نیت رایگانه....
من انجامش میدم موکلم دارم از اقابزرگم یادگرفتم(دعانویس ۵۰ساله) چی میحای بدونی😂😂 بگوبگم
امضاتون رو دیدم خواستم کمکی کنم.
هیچوقت قمر در عقرب کار نکنید
الان هم قمر در عقرب رو میگذرونیم
( محقق در زمینه فیزیک و متافیزیک و انرژی )غیر از استارتر امکان پاسخگویی به سوال شما کم هست لطفا ریپلای نکنید.من کار خوب و درست خودمو انجام میدم ، شما رو خوشحال کرد ، بسیار خوشحال میشم ، شما رو ناراحت کرد ، بسیار، بسیار، بسیار متاسفم . اما کماکان کار خوب و درست خودمو انجام میدم . من نیامدم به این دنیا تا دیگران رو راضی و خوشحال نگه دارم .