2777
2789
عنوان

پرواز روح

438 بازدید | 39 پست

راجب این موضوع چیا میدونین

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗

من انجامش میدم

موکلم دارم 

از اقابزرگم یادگرفتم(دعانویس ۵۰ساله)

چی میحای بدونی😂😂

بگوبگم

فال تک نیت کامل رایگان اگه امضامودیدی درخواس دوستی بده برات انجام میدم🌷 من انواع ف ال ها ف ال تا ت اروت فا ل قهوه فا ل چایی طالع بینی انواع قهوه فا ل ورق...شمع تراپی و....بلدم اگه دوست داشای درخاست دوستی بده💟بااحترام فقط تک نیت رایگانه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجامش میدم موکلم دارم  از اقابزرگم یادگرفتم(دعانویس ۵۰ساله) چی میحای بدونی😂😂 بگوبگم

وای چه جالب

با موکلت میتونی ذهن آدمها رو بخونی آره؟

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤
من انجامش میدم موکلم دارم  از اقابزرگم یادگرفتم(دعانویس ۵۰ساله) چی میحای بدونی😂😂 بگوبگم

من خیلی امتحان کردم ولی نشد. میشه بم بگی چجوری میشه امتحانش کنم 

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 
میگن کسایی که موکل دارن نمیتونن به کسی بگن که😐

جدی بیشتر توضیح بده

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
میگن کسایی که موکل دارن نمیتونن به کسی بگن که😐

کی میگ؟😂

من اینجامیترسم حرف زیادبزنم لغوم کنن

فال تک نیت کامل رایگان اگه امضامودیدی درخواس دوستی بده برات انجام میدم🌷 من انواع ف ال ها ف ال تا ت اروت فا ل قهوه فا ل چایی طالع بینی انواع قهوه فا ل ورق...شمع تراپی و....بلدم اگه دوست داشای درخاست دوستی بده💟بااحترام فقط تک نیت رایگانه....
واقعی  😳🤧😅یچیزی بگو کرک و‌پرم بریزه

عزیزم اصلا وحشتناک نیستن وخیلی خوب هستن 

امضاتون رو دیدم خواستم کمکی کنم.

هیچوقت قمر در عقرب کار نکنید 

الان هم قمر در عقرب رو میگذرونیم

( محقق در زمینه فیزیک و متافیزیک و انرژی )غیر از استارتر امکان پاسخگویی به سوال شما کم هست لطفا ریپلای نکنید.من کار خوب و درست خودمو انجام میدم ، شما رو خوشحال کرد ، بسیار خوشحال میشم ، شما رو ناراحت کرد ، بسیار، بسیار، بسیار متاسفم . اما کماکان کار خوب و درست خودمو انجام میدم . من نیامدم به این دنیا تا دیگران رو راضی و خوشحال نگه دارم .