2777
2789

میگن هزینش زیاد آموزشش ولی درامدشم خیلی زیاده لطفا فکر کنید خواهرتونم کمک کنید نمیدونم چ شقلی انتخاب کنم پن نقاشیم میکشم میگن تاثیر داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه ولی وسایلش گرونه 

مثلا یه کرم پودر مارک و پالت سایه و رژ و ملزومات یه ارایش زیبا 

حدقل برات ۳۰-۴۰ تومن هزینه داره 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

خیلی خوبه ولی وسایلش گرونه مثلا یه کرم پودر مارک و پالت سایه و رژ و ملزومات یه ارایش زیبا حدقل برات ...

😐نمیشه با قیمت کم شروع کرد خدایی ۴۰ تومن برای یاد گیری آدم میسوزه

خیلی خوبه ولی وسایلش گرونه مثلا یه کرم پودر مارک و پالت سایه و رژ و ملزومات یه ارایش زیبا حدقل برات ...

اول کار اصلا نباید چیزای مارک خرید 

فک کن کرمپودر و پالت سایه ی مارک رو برا تمرین استفاده کنی

😐نمیشه با قیمت کم شروع کرد خدایی ۴۰ تومن برای یاد گیری آدم میسوزه

نه برای یادگیری 

برای وسایلت میگم

چرا میتونی وسایل ارزون بگیری ولی بخوای صندلی اجاره کنی کسی زیر دستت نمیاد چون میگن محصول مرغوب استفاده نمیکنه

جز اینکه کلیپ بگیری از خودت و خود ارایی کنی و بذار توی پیجت 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

تبریز برا شروع هم اصلا توصیه نمیشه چیزای برند و گرون قیمت بخیرد اصلا

عه خداروشکر ولی بازم خدایی گرونه وسایلش موندم چیکار کنم 

دوره حضوری بهتر نیست میخواید آنلاین بر داربد

نه برای یادگیری برای وسایلت میگمچرا میتونی وسایل ارزون بگیری ولی بخوای صندلی اجاره کنی کسی زیر دستت ...

🙃وای من ی کم با این مشکل دادم میشه مثلا مدل بیارم آرایشش کنم

🙃وای من ی کم با این مشکل دادم میشه مثلا مدل بیارم آرایشش کنم

اره میتونی از دوستات به عنوان مدل استفاده کنی 

ببین ترس و خجالت رو بذار کنار 

همین دو صفت مثل غل و زنجیر میفتن جلوی پات و نمیذارن پیشرفت کنی 

عه خداروشکر ولی بازم خدایی گرونه وسایلش موندم چیکار کنم دوره حضوری بهتر نیست میخواید آنلاین بر داربد

دیگه هرچیزی خرجی داره

راستیتش زیاد با بیرون رفتن اوکی نیستم تو خونه راحتترم هم اینکه کلاس برم برا تمرین باید مدل ببرم که کسی حاضر نیست با من بیاد هفته ای چند روز سالن تا من تمرین کنم پیش مربی 

مدل هم که زیاد پیدا نمیشه .هرکسی صورتشو نمیسپاره بهت تا تو تمرین کنی 

تو خونه رو صورت خواهرم تمرین میکنم .مامانم که سالن بزنه میرم کار میکنم تو سالنش دستم راه میفته.ولی زیاد باید تمرین کنی مدل بزنی 

اره میتونی از دوستات به عنوان مدل استفاده کنی ببین ترس و خجالت رو بذار کنار همین دو صفت مثل غل و زنج ...

ی سوال ی جا خوندم مدرک ۸۵۰ میلیونه راسته ؟ 

ن اون اوکیه میرم تو دلش فقط من برای هزینه هاش  دو دلم