2777
2789
عنوان

پرواز روح

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 39 پست
جدی بیشتر توضیح بده

نمیدونم دقیقا اسمشو نباید بگی یا کلا ولی میگن نباید گفت چون ممکنه اون موکل اذیتش کنه مگه اینکه طرف استاد این کار باشه دیگه 

بعد هر کسیم نمیتونه موکل داشته باشه یا باید خیلیی مومن باشه یعنی ته تهشو حساب کن یا اینک یه موکل یهودی داشته باشه که اونم ممکنه یه خواسته ازت داشته باشه که...مثلا خانوادتو اذیت کن یا یه چیز دیگه که نمیتونم بگم😂

ولی خب اگ باهاش اوکی بشی خیلی از خواسته هاتو براورده میکنه 

میشه بهم بگی جنسیت تو دلیم چیه؟😇

پسر

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امضاتون رو دیدم خواستم کمکی کنم. هیچوقت قمر در عقرب کار نکنید  الان هم قمر در عقرب رو میگذرون ...

تشکر ازتون

فال تک نیت کامل رایگان اگه امضامودیدی درخواس دوستی بده برات انجام میدم🌷 من انواع ف ال ها ف ال تا ت اروت فا ل قهوه فا ل چایی طالع بینی انواع قهوه فا ل ورق...شمع تراپی و....بلدم اگه دوست داشای درخاست دوستی بده💟بااحترام فقط تک نیت رایگانه....

[QUOTE=269507181]نمیدونم دقیقا اسمشو نباید بگی یا کلا ولی میگن نباید گفت چون ممکنه اون موکل اذیتش کنه مگه اینکه طرف ا ...[/QUO

موکل نه پرواز روح همان که روح از بدن خارج میشه 

اموزشش چیه

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
چی میخوای بدونی 

هرانچه که بلدی 

ام منظورت شیفته؟

اره همون 

یکی اومد طلسم و اینا مینوشت نمیدونم دقیقا منظورش چی بود منظور این بود که نباید اسم و مشخصات موکلو دا ...

ن گلم مشکلی نداره من میگم و کمک هم میکنم باکمکشون البته رایگان نیست چون. بلاخره ایناهم ب من کمک میکنن وچیزایی باید بهشون بدم 

فال تک نیت کامل رایگان اگه امضامودیدی درخواس دوستی بده برات انجام میدم🌷 من انواع ف ال ها ف ال تا ت اروت فا ل قهوه فا ل چایی طالع بینی انواع قهوه فا ل ورق...شمع تراپی و....بلدم اگه دوست داشای درخاست دوستی بده💟بااحترام فقط تک نیت رایگانه....
ن گلم مشکلی نداره من میگم و کمک هم میکنم باکمکشون البته رایگان نیست چون. بلاخره ایناهم ب من کمک میکن ...

جدی موکل دار

اره همون

ببین شیفت یه سری کارا داره که قبلش باید انجام بدی حتما باید یه چیزایی رو ذکر کنی تو برگه که مثلا هیچ وقت داخل شیفت گیر نکنی و هر وقت خواستی برگردی یا یه سری کد هست که بیشتر کمکت میکنه انجامش بدی و قبل شیفت باید حتما مدیتیشن کنی همه چیزایی که میخوای رو ریز به ریز بنویسی از فضای اونجاا تا نقش خودت و ظاهرت و ظاهر بقیه از علائم اینکه داری شیفت میکنی هم گز گز دست و پاته و نور سفید البته ممکنه چند ماه طول بکشه تا بتونی شیفت کنی

ن گلم مشکلی نداره من میگم و کمک هم میکنم باکمکشون البته رایگان نیست چون. بلاخره ایناهم ب من کمک میکن ...

اره درخواست رو میدونم که ازت میخوان 

خب میگن موکلای یهودی چهره کریحی دارن درسته؟

یا مثلا باید شرایط خاصی برای احضارشون داشته باشی؟

ببین شیفت یه سری کارا داره که قبلش باید انجام بدی حتما باید یه چیزایی رو ذکر کنی تو برگه که مثلا هیچ ...

خوب میگیشون

اره درخواست رو میدونم که ازت میخوان  خب میگن موکلای یهودی چهره کریحی دارن درسته؟ یا مثلا باید ...

بعدبعضیاهی میگن رایگان😂😂

شرایط خاصی ک اره دارن.بله درسته