2777
2789
عنوان

دندونام میفهمن کی بی پول میشم

556 بازدید | 27 پست

از هیچی شانس نداشتم هیچی دندون ندارم دوتا از دندونام که شیری بودن و نیفتادن چون خانوادم تو بچگی نبردنم که بکشمشون دیگه درنیومدن الان جاشون خالیه دوتا دیگم تو بارداری نابود شد الان دندونای جلوییم با اینکه سالمن خرد میشن چندتا دندون پرکرده هم دارم که جاهای دیگشون داره خرد میشه امشب یه تیکه از یه دندون سالمم کنده شد خداییش خسته شدم همینو کم داشتم آخه چرا باید اینقد بدبخ باشم خدااااا..۲۳سالمه ۴تا دندون کرسی اصلا ندارم جلویی ها هم الکی الکی دارن به چوخ میرن

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۲۳ سالمه دو تا بچه پشت هم آوردم تا حالا دندون درد نداشتم ی ماهه دندون عقلم درد میکرد

رفتم دکتر گف باید جراحی بشه 

بیمه هم نداشتیم هزینش هم ۴ تومن😑😑😑😑

دیشب کشیدمش وحشتناک درد داشت

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  
شیر خودتو میدی من تو بارداری یکی از دندونام پودر شد داشت همشون بفنا میرفت ک شیر ندادم

دوسال دخترمو شیر دادم الان یکساله از شیر گرفتمش ولی بارداری و شیردهی پدر دندونا رو درمیاره

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

هعی منم میخواستم پول جمع کنم لباس عید بخرم که دندونام زهرشونو ریختن

دندون واجب تره غصه نخور برو درستشون کن

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه

بازداری دندون های منم داغون کردن حالا فردا نوبت های دندونم شروع میشه و فک کنم در اخر باید لمینت کنم چون دندونام انگار دارن میریزن این همه شیر و قرص کلسیم نمیدونم چی شدن 😒😒😒

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•