2777
2789
عنوان

قراره خونم و جابجا کنم کدوم تم و بخاری خوبه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 48 پست
چرا خسته میشی اتاق دختر من صورتی و یاسی بود نوجوان شد عوض کردم واقعا خسته کننده بود کاش سفید خری ...

آها پس منم سفید میخرم ولی مثلا وسایل ریز صورتی که دوست داره براش میخرم 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ووووواییی خداحفظش کنه 😍😍🥺

قربونت برم قشنگم😍😍❤️

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
خوب ببین یه بخاری بزرگتر بخر ولی بدار تو پذیرایی به ات پیش خودته فاتاقو بزرگ شد میره توش 

بعضی خونه ها با یه بخاری گرم نمیشه 

جور بی کفایتی مسیولین رو هم ما باید بپردازیم !!!

من توت فرنگی کوچولو بیشتر دوست دارم.

دختر منم براش دانلود میکنم میزارم میبینه ذوق میکنه که نگوو😍

یادم ب اوایل کرونا افتاده هرکی از دهنش در میرفت ک رفتم توی خیابون یا حتی رفتم خونه مامانم میریختن سرش ک کروناست(البته من سفت و سخت رعایت میکردم)ااالانم هرچی میشه ی سریا میگن گاز نیست...بابا مگه میشه اتاق بچه بخاری نداشته باشه یا دیروز ی تاپیکی بود عکس شلوار میزاشتن سریع ی سری میومدن میگفتن مگه نمیدونی گاز نیست شلوارت نازکه...جرا ما از ی ور بوم میفتیم

کیتی از همشون قشنگ تره

فردا میرم اگه تموم نکرده بودن این طرحشو میخرم😊🌷

یادم ب اوایل کرونا افتاده هرکی از دهنش در میرفت ک رفتم توی خیابون یا حتی رفتم خونه مامانم میریختن سر ...

گاز ها رو‌میدن ب کشورهای دیگه 

بعد ما بچه هامون باید تو سرما بمونن ک ی عده ناراحت نشن

آها پس منم سفید میخرم ولی مثلا وسایل ریز صورتی که دوست داره براش میخرم 

افرین همین کار کن

سرویس چوب سفید بگیر

روتختی و پرده و فرش و تابلو صورتی بگیر

بعد از چند سال دوباره همین ها عوض کن

چون سرویس دختر من تا ده سالگیش نو نو بود

فقط به خاطر رنگش عوضش کردم

یادم ب اوایل کرونا افتاده هرکی از دهنش در میرفت ک رفتم توی خیابون یا حتی رفتم خونه مامانم میریختن سر ...

همینا که میگن گاز نیست همشون بخاری و شوفاژشون تا ته بازه.دیدم که میگم.فقط برای بقیه میزنن این حرفا رو