2777
2789

سلام خانما قراره خونم و جابجا کنم پولش هم دارم قراره فردا برم چند تا خونه بعد ظهر ببینم بنظرتون کدوم بخاری برای اتاق دخترم بخرم اونجا سردش نشه آخه بخاری اینجا مال مامانم ایناست و اینکه دخترم وقتی بدنیا اومد تم اتاقش یاسی بود ولی بخاطر طلاقم وسایلی که برای تم اتاقش خریده بودم بدون اطلاع من رفت فروخت😔منم واقعا دستم تنگ بود چیزی نیاورده بودم اونموقع قهر بودیم فقط وسایل و لباس ضروری دخترم همراهم بود صبر کنید عکس بزارم

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تو اتاق بخاری نزار فقط تو پذیرایی بزار الان کمبود گاز داریم به خازر همین میگم

سلام گلم  من برای جابجایی فقط یه بخاری میخوام بیارم همین برای دخترم تا یکم دستم باز شه یکی بخرم آخه اینجا خیلی سرده هر چی هم لباس بپوشی بازم سرده دخترم هم کوچیکه میترسم مریض بشه😊

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

خانما تم رنگ اتاقش چطوری باشه؟ 

صورتی یا سفید؟ 

سلام گلم  من برای جابجایی فقط یه بخاری میخوام بیارم همین برای دخترم تا یکم دستم باز شه یکی بخرم ...

خوب ببین یه بخاری بزرگتر بخر ولی بدار تو پذیرایی به ات پیش خودته فاتاقو بزرگ شد میره توش