2777
2789
عنوان

جریان شوهرم... 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😶😶😶😶😶😮😮😮😮😮شوهرت حق داشته خب.خوشش نیومده کنار شوهرخواهرش چنین چیزی رو ببینی😱وای بر من‌.فک ...

بابا اصلا اون چیزی که فک میکنین نیست، برا منی که فقط تلویزیون دیدم صحنه دار بوده... شاید اگه بقیه میدیدن عادی بود

بیشتر باید از اون جو سنگین با فیلم بد دلگیر باشی تا شوهرت اون میخواسته جو تغییر بده تو از اون محل بری تو هم ک حاضر جواب حالا ناراحتم هستی 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
بابا اصلا اون چیزی که فک میکنین نیست، برا منی که فقط تلویزیون دیدم صحنه دار بوده... شاید اگه بقیه می ...

بوس؟

خب کلا ادم معذب میشه.حتی اگه بقل کردن باشه

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

بابا حالا فوقش یه بوس ردوبدل میکردن اینقد جبهه گرفتید فیلم +۱۸ ک نبوده

بعد مهمونی از خود شوهرت میپرسیدی دلیلشو

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚

عزیزم به فکرته میخواد تو اونجا نباشی آقایون روی خانمشون حساسند میخواسته فکرتو با این چیزا درگیر نکنی خجالت می‌کشیده بعدم هی میگه اینکارو بکن اون کارو بکن واسه اینکه حواست پرت بسه

اوہ حالا صحنہ دار کہ منظورش س ۔۔ نبود ھمہ فاز غیرت برداشتین🥴

نمیدونم از صحنه چی برداشت کردن... اصلا لب و.... اینا منظورم نیست، بغل کردن و بوسه رو پیشونی 🤣اینا برا من صحنه داره.... کلا فقط شبکه پویا میبینم خونه مون