2777
2789
عنوان

جریان شوهرم... 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 45 پست

حرکات شوھرتت خیلی ضایع بودہ ۔ یعنی چی با تو مٹل بچہ 4سالہ رفتار کردہ ۔

اگہ خیلی ناراحت بود میگفت بزنید اخبار😐 بچہ بازیا چیہ 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا حالا فوقش یه بوس ردوبدل میکردن اینقد جبهه گرفتید فیلم +۱۸ ک نبوده بعد مهمونی از خود شوهرت م ...

اگه میپرسیدم بدتر میکرد، اصلا یه بهونه های میاره آدم تو کفش میمونه 

مثلا میگفت کمرم رگ به رگ شده بود.... کلا استاده تو بهونه  آوردن

یا خجالت میکشیده جلو شما اون صحنه رو ببینه با حرف زدن و دستور دادن خودشو سرگرم میکرده یا دوست نداسته شما ببینی  ک در هر صورت شما باید قضیه رو سریع میگرفتی ن اینک ناراحت بشی ک بهت دستور داده🤐

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

نمیدونم از صحنه چی برداشت کردن... اصلا لب و.... اینا منظورم نیست، بغل کردن و بوسه رو پیشونی 🤣اینا ب ...

خوب همون دیگه شوهرت برات مناسب ندیده اون یکم روهم دیگه الان ادم قبل نمیشی پویاروقبول نداری🤣😂

نمیدونم از صحنه چی برداشت کردن... اصلا لب و.... اینا منظورم نیست، بغل کردن و بوسه رو پیشونی 🤣اینا ب ...

اکه فقط بوس پیشونی و بغل بوده به نظرم نه معذب بوده نه چیزی 

فقط خواسته خودشو نشون بده 

من متوجہ شدم ولی خب بد عنوان کردی ۔ بہ بوس و بغل سادہ کہ صحنہ دار نمیگن ۔

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
حرکات شوھرتت خیلی ضایع بودہ ۔ یعنی چی با تو مٹل بچہ 4سالہ رفتار کردہ ۔ اگہ خیلی ناراحت بود میگفت بز ...

آخه اصلا صحنه آنچنانی نداشته، وگرنه مگه دیونه ایم صحنه س بزنیم کنار هم ببینیم، کلا انگار هنوز تو عمرش، ندیده کسی کسیو بغل بگیره 

یا خجالت میکشیده جلو شما اون صحنه رو ببینه با حرف زدن و دستور دادن خودشو سرگرم میکرده یا دوست نداسته ...

کلا چیزی نبود که من بخوام نبینمش... فک نکنم از من خجالت بکشه.... آخه واقعا اومدم خونه به این فک کردم دلیلی کارش چی بوده، تو اون موقعیت فقط حرص میخوردم 

احساس کردم میخاد خود نمایی کنه... وگرنه مگه سه سالمه نبینم اینارو.... 

نه اگه تاحالاتوجمع خانواده اش این کارونکرده مطمن باش به همون خاطربوده نمیتونسته واضح بهت بگه اتفاقاازنظرخودش خیلی سیاستی کارکرده

😂بابا کی با بغل معذب میشه؟ 

😂😂چی بگم خب.بعضیاتون خیلی پاستوریزه این.گفتم شاید شماها هم این مدلی هستین

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
نه اگه تاحالاتوجمع خانواده اش این کارونکرده مطمن باش به همون خاطربوده نمیتونسته واضح بهت بگه اتفاقاا ...

خوب میتونست بلند شه... اگه معذب شده بود، هم باید میگفت کلا بریم خونه. یا اینکه کنار خواهرش معذب بشه نه من که زنشم.