2777
2789
عنوان

جریان شوهرم... 💔

1160 بازدید | 45 پست

رفتیم خونه خواهر شوهرم، خیلی راحتیم با هم کلا 

بعد یه فیلم صحنه دار زد (حالا خیلی صحنه دارم نه ها ولی خوب یه جاهای....) 

کلا من تعجب کردم، چون ما خودمون دخترم هست هیچ وقت فیلم اینجوری نمیبینیم. دخترمم اتاق خواب بود، خودشونم بچه ندارن... 

بعد هر وقت میرسید به جاهای صحنه دار شوهرم میگفت ببین هیلدا بیدار نشده😐قشنگ 3بار همینجوری گفت 

منم بار آخر گفتم اگه بیدار باشه میاد بیرون مگه نمیتونه راه بره😑

بعد منم فک کردم میگه دخترم نبینه بچست... 

یه بار دیگه گفت لیوان برام میاری😐گفتم جلوته تازه خودت خوردی، گفت نه مطمعن نیستم. برو یکی دیگه بیار 😑براش آوردم، دوباره گفت گوشیمو از شارژ میدی بهم...با اینکه میدید ناراحت شدم... خواهرشوهرمم به شوخی بهش گفت مگه زایمان کردی نمیتونی بلند شی؟ 

انگار من کلفتشم، همش دستور میداد، در صورتی که خونه خودمون اصلا اینجوری نبود. 

واقعا از دستش نارااحتم، یه حسه بدی گرفتم از دیشب تا حالا.... 

به نظرتون میخواست جلو شوهر خواهرش خودشو نشون بده؟ آخه با خواهرش رابطمون خوبه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😶😶😶😶😶😮😮😮😮😮شوهرت حق داشته خب.خوشش نیومده کنار شوهرخواهرش چنین چیزی رو ببینی😱وای بر من‌.فک کردم فقط خواهرشوهرت تنها بوده(ک اونم درست نیس ۳نفره بشینین فیلم...)

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.