2777
2789

دیگه نیاز نیست دارو بخوری

پول دارو رو خرج مواد غذایی مفید میکنی

بعدشم جوش نمیزنی و برای جای جوشات میری لیزر

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
عزیزم من نورم اسکین میخورم دستام مهم نیست کرم دارم صورتمم کرم مخصوص پوستای خشک میزنم ولی خیلی خشک نا ...

با دکترت مشورت کن

مرطوب کننده هم بزن

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دکترت مشورت کن  مرطوب کننده هم بزن

رفتم برام کرم آتوپیای آردن داد گفت عادیه فلان 

شماکه استفاده کردین پوستتون خشک نشد حالت شکننده نشد؟پوست من خیلی خشک شده زبر شده یک جوریه پر پوسته حالت ترک ترک کرم که میزنم روی پوسته ها بدنیست ؟

نباید موسته هابریزه چرامال من نمیریزه؟ولی ازلحاط درمان دوتابسته خوردم تاالان که کلا جوشام رفته پوستم روشن آکنه ها همه دارن محو میشن فقط همین خشکی اذیتم میکنه یعنی بعد قطعش دوباره پوستم مثل قبل بدون ترک و پوسته میشه؟دوباره چرب میشه؟بعد راسته که بعدمصرف راکوتان اگه جوش بزنی جاش سوراخ میشه

رفتم برام کرم آتوپیای آردن داد گفت عادیه فلان  شماکه استفاده کردین پوستتون خشک نشد حالت شکننده ...

پوست من چرب بود زیاد خشک نشد

کرم مرطوب کننده میزدم خوب میشد

اگه بودجه داری کرمت رو عوض کن از چندتا داروخونه بپرس ببین چی ها رو بهت معرفی میکنن درباره شون تحقیق کن

اگه هم بودجه ت نمیرسه همون رو احساس خشکی پوست کردی بزن

نه بعد که جوش زدم چال نشد

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

پوست من چرب بود زیاد خشک نشد کرم مرطوب کننده میزدم خوب میشد اگه بودجه داری کرمت رو عوض کن از چندتا ...

پوست منم وحشتناک چرب بود دکترم گفت یک روز درمیون بخور نمیخوادهر روزبخوری همین کرم آتوپیای خیلی خوبه دارم استفاده میکنم ۳۰۰قیمتش بود فقط همین پوسته ها ترک هامونده که دوستان گفتن بعد قطع قرص ازبین میره انشالله