من یه پسر تو دانشگاهمون بود مهندسی میخوند عاشقم شده بود کل دانشگاه فهمیده بودن چنتا از دخترای دانشگاهو واسطه کرده بود...فامیلشونو آورد دانشکاه باهام حرف بزنه ..محل کار بابامو پیدا کرده بود رفته بود خلاصه خیلی عاشق بود منم جوابم نه بود زیاد قیافشو دوست نداشتم ولی خب حس میکنم از شوهر فعلیم خیلی عاشق تر بودبعدا شنیدم یه جای خوب رفته سرکار حسودیم شدخخخخ
ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه خاستگار داشتم افتضاح بود البته آشنا بود بابام یه ثانیه نشد ردش کرد من اصلا حالم ازش بهم میخورد خیلی آدم چیپ از نظر شخصیت بود
تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین❌
والا من بیشتر خاستگارام عاشقم بودنو با خاست خودشون اومدن جلو همه رو هم گفتم نه حالا بیا زندگیاشونو ببین چی ساختن چطور میچرخن دور زناشون منم نامزدم بیا ببینش ایشششششش شانس میخاد خاهر شانس