2777
2789
عنوان

بعد ۳ ماه تمیزکاری کردم 😐

853 بازدید | 47 پست

انگار بمب اتمی منفجر شده با بدبختی جمع و جور کردم 😐شما  امروز چی کارا کردین روز خوبی بود ؟

به نام زندگانی ، حرامم شد جوانی....🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان معنی نام کاربریتو فهمیدم😐😐😐 پس منظورت خونت بود😂😂😂😂😂

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور

والا ده روزی هست کمدو ریختم برم تمیز کنم هنوز نرفتم 

در حد ظرف و غذا کار میکنم حال ندارم 

میشه از اسیدفولیک باشه ؟

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
والا ده روزی هست کمدو ریختم برم تمیز کنم هنوز نرفتم  در حد ظرف و غذا کار میکنم حال ندارم  ...

نه بابا چه ربطی داره 

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
اصلاااااا  ماشین لباسشویی خرااااب شده  دیوونه دارم می شم 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ توروخدا ...

پاشو برو همه رو با دست بشور بزار آبش بره رو شوفاژ پهن کن

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

من هر جمعه تمیز میکنم همه جارو بیماری ocd شدید دارم

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

منم لباسارو شستم 

در تراسو شستم پنجره اتاقم دراوردم شستم

سینکو برق انداختم کمد و کشوهام مرتب شد

موند جارووو فعلا حسش نیسسس

دلمان روشن است به اتفاقات خوب در راه مانده...🍃🤍دختر شمالی🌊کارشناسی حسابداری👩‍🎓متاهل🫂💝
خدا سلامتی بده عزیزم میشه بدونم چه بیماری ایه؟؟

قربونت عزیزم وسواس فکری و عملی دارم

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)